Гройсман і Яценюк більше дбають про Чернівці, ніж гопники від Фірташа: більшість необхідних місту рішень  приймають не місцеві депутати, а Уряд

Гройсман і Яценюк більше дбають про Чернівці, ніж гопники від Фірташа: більшість необхідних місту рішень приймають не місцеві депутати, а Уряд

31.05.2017, 21:31

Про це повідомив голова фракції "Народного Фронту" у Верховній Раді України, народний депутат України Максим Бурбак. 

- Повертаючись до теми невідворотності перевиборів Чернівецької міськради. Більшість рішень, які вкрай необхідні для покращення інфраструктури та ремонту об'єктів соцкультпобуту в нашому місті, приймаються не місцевим депутатським корпусом, а рішеннями Уряду України. І це ганебна ситуація!!!

Я щиро вдячний коаліційному уряду і особисто Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману за підтримку наших, з колегою нардепом Миколою Федоруком, ініціатив щодо фінансування продовження реконструкції аеропорту "Чернівці", закінчення реконструкції дитячого садочка по вул.Авангардній 17, реконструкції кінотеатру ім.І.Миколайчука. Суми наведені у додатках.

Але ганебність ситуації в тому, що аеропорт потребує подальшої реконструкції. І гроші в міста після перевиконання бюджету є (дякуючи бюджетній децентралізації Прем'єра Арсенія Яценюка за 2015-2016 роки отримали в бюджет додаткових 450 млн гривень)!!! А совісті в цих політичних гопників від Фірташа - немає. Жодної копійки на проект аеропорту не виділили. Зараз з Чернівців є рейси на Київ двічі на день і сьогодні вперше чартерний Boeing полетів до курортів Туреччини. І напевно наступним рейсом захочуть полетіти чернівецькі міські обранці та їхні сім"ї.

Хтось скаже:" Нема на це ради". Я категорично заперечую. Є на них Верховна Рада і відповідальні народні депутати з Народного Фронту. Ми зробимо все для перезагрузки Чернівецької міськради!!! Як і для позитивних змін в господарці міста !!!

ДОВІДКОВО:

Понад 30 млн. грн. держсубвенції отримала Буковина. Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 травня 2017 р. №310-р, місцевим бюджетам Чернівецької області передбачено субвенцію з державного бюджету в сумі 30,7 млн. грн., повідомляє Департамент фінансів Чернівецької ОДА.

 Кошти були розподілені за спільними пропозиціями депутатів Верховної Ради України мажоритарних округів Чернівецької області та облдержадміністрації.

 За рахунок субвенції протягом 2017 року заплановано провести реконструкцію, капітальний ремонт, придбання меблів, мультимедійного обладнання, комп’ютерної техніки у 52 заклади освіти.

 Окрім цього, проведуть реконструкцію, капітальний ремонт 7-ми закладів культури (в тому числі - кінотеатру ім. І. Миколайчука у Чернівцях), капітальний ремонт двох доріг, будівництво та капітальний ремонт 4-х лікарських амбулаторій, капітальні ремонти вуличного освітлення з встановленням енергоефективних ліхтарів.

 Гроші з держсубвенції залучать і у продовження реконструкції аеродромного комплексу КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці».

Світлина від Maksym Burbak.

 

Світлина від Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Один баран несёт чушь,второй её публикует.Потом,когда первый здрыснет за бугор,второй будет орать,что его заставляли,преследовали и никаких денег он не брал.Тухлая продажная газететенка.

avatar

Володя

01 червня 2017 05:26

Читай документ і дивись сесію міської ради - все сказано точно.

avatar

До Володі

01 червня 2017 08:08

Больше за офшоры гетьманы пейсатые думают.

avatar

01 червня 2017 08:47

Ти сука краще скажи скільки втратив бюджет міста і жителі України за кулявлобний курс гривні до іноземних валют?

avatar

Чернівчанин

01 червня 2017 09:22