Біль та гіркота втрати

Біль та гіркота втрати

13.11.2012, 14:14

10 листопада 2012 року на 72-му році життя несподівано відійшов у вічність доктор юридичних наук, професор кафедри міжнародного права

Георгіца Аурел Зіновійович

Аурел Зіновійович пройшов славний життєвий шлях – був зразком людської гідності, добропорядності, працелюбності, уміння толерантно працювати з людьми. Майже 30 років Аурел Зіновійович віддав викладацькій діяльності Чернівецькому університеті: асистент – доцент – професор – завідуючий кафедрою. Це була знана постать в наукових колах, яка багато років своїм натхненням і творчим розумом та ініціативою, сучасним науковим мисленням показувала студентам і молодим ученим приклад служіння науці. Нагороджений двома медалями, є «Відмінником освіти України», у науковій спадщині залишилось понад 100 наукових праць. Він був вимогливим до себе, прямим і відкритим до інших.

З ним ми втратили видатну особистість, людину, яка протягом всього життя наполегливо, послідовно працювала над розвитком юридичної науки.

Професорсько-викладацький склад юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича у глибокій скорботі розділяє біль та гіркоту втрати з родиною покійного.

Світла пам'ять, вічна пам'ять.

1