Беззаконня  в Чернівцях від недобитків 'команди Фірташа', яких розклав Продан, не буде! - пообіцяв нардеп (+ВІДЕО)

Беззаконня в Чернівцях від недобитків "команди Фірташа", яких розклав Продан, не буде! - пообіцяв нардеп (+ВІДЕО)

27.12.2016, 14:21

Народні депутати України Максим Бурбак і Микола Федорук зустрілися з чернівецькими журналістами. 

На прохання журналістів лідер парламентської фракції "Народного фронту" Максим Бурбак прокоментував необхідність і оцінив перспективи дострокового розпуску Чернівецької міської ради. 

 - Я це говорив лише коли було обрано цю раду, коли побачив, хто туди зайшов, - сказав М.Бурбак. - Це вже вийшло за рамки Чернівців і області, цим цікавлять у Верховній Раді, ЗМІ. Це останні залишки "команди" Фірташа в Україні. Вони тут порозкладали своїх по всім місцям і думають, що будуть керувати. Але не будуть – громада буде керувати, - цитує molbuk.ua слова Максима Бурбака. 

Зокрема, нардеп засудив депутатів міської ради, які відмовилися підтримувати угоду про кредит ЄБРР на розвиток електротранспорту в Чернівцях. Адже Івано-Франківськ та Одеса аналогічні угоди підтримали і мешканці цих міст зможуть їздити на нових тролейбусах. А чернівчани – лише на старих.

М.Бурбак переконаний, що треб ухвалювати державницьке рішення про розпуск міської ради. Адже за понад рік роботи так і не змогли обрати секретаря, затвердити заступників – лише дерибанять комісії та землю, не знають, що робити з грошима. 

- Треба писати подання до Верховної Ради про дострокове припинення повноважень і оголошення дострокових виборів, - вважає керівник облорганізації "Народного фронту". - Я, зі свого боку, обіцяю, що розкажу у Верховній Раді про всі неподобства. "Бєспрєдела" у Чернівцях від команди Фірташа не буде. 

Докладніше  - на відео:

Народний депутат України Максим Бурбак переконаний, що політичні опоненти критикують його тільки через те, що він розповідає про них правду. 

- Якщо я кажу про фракцію сиріт у Чернівецькій міській раді, тому що їхній керівник перейшов у партію Саакашвілі, то так воно є, або розповідаю про фракцію худоби, то це теж правда. Бо вони продалися, а пастушок Вася, що купив їх, водить їх по місту. Є фракція запроданців. Хіба це не правда? Я зупинятися не буду, - пообіцяв Максим Бурбак.  

ДОКЛАДНІШЕ НА ВІДЕО: 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Два клоуни

avatar

Шапіто

27 грудня 2016 14:27

І це розповідає той, хто роками грабує і дерибанить Чернівці?!?
Десятки гектарів землі скупив за безцінь і прихватизував на Добробуті, також десятки гектарів землі прихватизовано кулявлобами Яценюком і Бурбаком біля Екватору на Гравітоні, і сам завод Гравітон теж прихватизували!!! Сотні тисяч тон гравію фірма тата Бурбака повивозила незаконно з берегів річки Прут!!! Ліс вже 3 роки щодоби вирубують і вивозять на Румунію попри всі заборони закону і діючі мараторії)))
ЗЛОДІЙ!!!

 

avatar

Людмила Дудченко

27 грудня 2016 17:13