Безвізовий режим для українців можливий у травні, - Філіпчук

Безвізовий режим для українців можливий у травні, - Філіпчук

17.09.2014, 01:26

У Чернівцях також говорять про Євросоюз.

16 вересня відбулося синхронне затвердження Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. За таке рішення проголосувало 355 депутатів Верховної ради, в Єропарламенті свій голос "за" віддали 535 їхніх колег.

Говорили про перспективу вступу нашої держави в ЄС і у Чернівцях.?

Підписання документу мало відбутися ще в листопаді 2013-го. Але тодішній президент Віктор Янукович відмовився попередньо візувати узгоджений сторонами договір. Громадський діяч Василь Філіпчук - голова правління Міжнародного центру перспективних досліджень. Він вже 15 років займається питанням євроінтеграції. Розповідає: у Євросоюзу є величезні можливості допомогти українцям у вирішенні проблем інфраструктури та будівництва доріг. Крім того надати фінансову допомогу, проте у наших чиновників немає бажання просуватись у напрямку зближення з ЄС.

Джерело: Чернівецький промінь

Телекомпанія ТВА: Хто такий Філіпчук і чого хоче 16.09.2014

1


КОМЕНТАРІ (7)

А сам то 15 років теж був чиновником і тільки коли закортіло в  нардепівське крісло  ми почули що є такий Василь Філіпчук родом з Кіцманя, та ще й великий дипломат. А чи це не ви заявили що угода   про асоціацію недосконала, самі при цьому будучи  причетні до її формування?

avatar

555

17 вересня 2014 00:38

матеріал про недосконалу угоду на букінфо

avatar

17 вересня 2014 00:45

Так. Василь Філіпчук працював в МЗС. А саме український дипломатичний корпус завжди вирізнявся демократичними поглядами і саме дипломати першими з чиновників ставали на бік народу в часи потрясінь. Василь Філіпчук - патріот своєї землі. Знаю його ще зі студенства. Він був одним із перших, хто в кінці 80х - на початку 90х активно боровся за незалежність України. Це в той час, коли багато нинішніх кандидатів (а в той час комсомольців-комуністів)  у кращому випадку відсиджувались і спостерігали, що з того вийде. 

avatar

до 555

17 вересня 2014 09:05

а що Філіпчук який десятки років служив при комуняках регіоналах.... тепер для "чеснейшого журналіста" патріЙОтЬ? Гггг..... це кощунство як ви за бабаси одних гавном обкидаєте яке вилизали в інших

капец!

avatar

до юрася

17 вересня 2014 09:36

О, як забігали, заметушилися щури - боти. Відчули силу і глибину Філіпчука вже після однієї прес-конфреенції!!! Звісно, на його фоні всі інші тіпа діячі - просто неуки.  Не ганьбіть перед очима Василя Буковину. А то він вжахнеться від рівня тутешнього політикуму. Маєте аргументи для критики - говоріть. Але ви злякаєтеся відкритих дебатів, ваша зброя - сичання і бруд з підворітні. де вам і місце, насправді. А Василь  заткне вас  за пояс у дискусії, як немовлят, що лепечуть якісь дурниці. Такого рівня професіоналів на Буковині нема й не буде. Бо замість того, щоб вчитися і набиратися розуму - одна лайка і бруд. Вся біда, що невиправданих амбіцій  у наших горе-містечкових політиків і бахнутих на всю голову громадських діячів   - море, а реальних навичок чи вміння працювати - нуль. 

avatar

Щурам

17 вересня 2014 10:27

"силу і глибину" видчуваєш ти, та напевно таки глибоко входять ,що так стогнеш

 аргументи кажеш,докази?

а ти продажна брехлива свиня мав докази з кулявлобами коли тут в себе обгаджував людей?

avatar

юрасю

17 вересня 2014 11:15

Юрко, а у травні якого року? По-моєму, так довго (доки буде безвізовий для України) не живуть)))))))))))

avatar

Чорнею

17 вересня 2014 14:28