Бешлея вже двічі викликали на допит через те, що проспект у Чернівцях нагадує руїну

Бешлея вже двічі викликали на допит через те, що проспект у Чернівцях нагадує руїну

14.01.2019, 23:07

Директора департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради Володимира Бешлея двічі викликали на допит.

Про це чиновник розповів під час публічного звітування щодо ремонт доріг у Чернівцях, 12 січня.

“Двічі викликали на допит з подачі Максима Бурбака”, - поскаржився Володимир Бешлей.

На запитання одного з чернівчан, чи не вбачає порушень пан Бешлей у своїй діяльності з приводу ремонту доріг, він зазначив, що жодних порушень немає.

Нагадаємо, що народний депутат Максим Бурбак наприкінці листопада звернувся із депутатським запитом до Міністрів МВС та інфраструктури, керівників Держагенства автомобільних доріг та Державної архітектурно - будівельної інспекції, щоби перевірили ремонту доріг взимку у Чернівцях.

Роботи на розритих дорогах вулиці Героїв Майдану та проспекту Незалежності не здійснюють, бо це не дозволяє робити погода. Зараз виконуються підготовчі роботи.

Про це у суботу на звіті перед громадськістю щодо ремонту доріг пояснив секретар міської ради Василь Продан та начальник департаменту ЖКГ Володимир Бешлей. 

"Виконують роботи, які дозволяє погода. Зокрема на вулиці Героїв Майдану переносять мережі та розширюють дорожнє полотна. Встановлюють опори. Наступного тижня буде працювати “Міськсвітло", - сказав Володимир Бешлей. 

На запитання чернівчан, чому роботи розпочали взимку, посадовці пояснили, що ЗМІ анонсували теплу зиму і вони на це розраховували. 

"У грудні минулого року середня температура становила +12 градусів. Якби була середня +5 ми б продовжували роботи", - сказав Василь Продан.

"Подивіться анонси. У "Молодому буковинці" писали, що цього року зима має бути одна з з найтепліших. Обіцяли, що січень буде аномально теплим", - пояснив Володимир Бешлей.

Джерело:  molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

СНІГ І МОРОЗ ЗАМОВИВ КАСПРУК . ЯКЩО БЕШЛЕЙ ХОЧЕ ТЕПЛУ ПОГОДУ, НЕХАЙ ПРИХОДИТЬ.

avatar

Гідрометеоцентр Чернівці

15 січня 2019 09:54

СНІГ І МОРОЗ ЗАМОВИВ КАСПРУК . ЯКЩО БЕШЛЕЙ ХОЧЕ ТЕПЛУ ПОГОДУ, НЕХАЙ ПРИХОДИТЬ.

avatar

Гідрометеоцентр Чернівці

15 січня 2019 09:55