Помаранчевий Бешлей офіційно замінив біло-блакитного Ніконова. Хто підписав 'відповідне розпорядження' й що сталося з Ніконовим у мерії не повідомляють (оновлено)

Помаранчевий Бешлей офіційно замінив біло-блакитного Ніконова. Хто підписав "відповідне розпорядження" й що сталося з Ніконовим у мерії не повідомляють (оновлено)

08.10.2013, 18:25

Сьогодні, 8 жовтня, згідно відповідного розпорядження, Володимира Бешлея призначено виконуючим обов’язки директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради. Про це повідомляє офіційний сайт міської ради.  Традиційного підпису під новиною, що це повідомив Сектор інформації та зв’язків з громадськістю, так само як і прізвища того, хто підписав "відповідне розпорядження" на сайті немає. Принаймні станом на 12.45. Хоча новину про призначення Бешлея оприлюднено о 10.34. (Колективу Департаменту містобудування та земельних відносин в.о. начальника Бешлея представив особисто секретар Чернівецької міської ради Михайлішин). 

У зв'язку з цим пригадується, як чинний депутатський корпус Чернівецької міської ради неабияк обурювався з намірів тодішнього мера Чернівців Миколи Федорука самому, без узгодження з депутатами, визначати, з ким йому працювати. Депутати не хотіли, щоб навіть членів виконкому мер обирав собі сам. Нині обурення з приводу одноосібних призначень не чути. 

Немає на сайті міської ради також офіційної інформації про відсторонення від посади попередника Володимира Бешлея на цій посаді Володимира Ніконова. Але чернівчанам дуже хотілося б знати, чий підпис під земельною документацією легітимніший?   Може, тепер у департамента два керівника? А Бешлей заміщає Ніконова на період відсутності останнього на роботі. 

Замість мерії, про те, що сталося з Ніконовим повідомляє незалежна газета "Час": Наразі проводиться службове розслідування, яке ведеться у зв’язку із заявою щодо Департаменту голови земельної комісії Чернівецької міської ради Редька (справа стосується автозаправки). Комісію очолює заступник голови міськради Петро Ротар (в членах комісії нач. Департаменту житлово-комунального господарства Сірман, депутатка Марина Гаєвська, та ін.). До 15 жовтня комісія має подати результати розслідування. До цього часу начальник Департаменту містобудування та земельних відносин Ніконов відсторонений.

На останній сесії міської ради 26 вересня 2013 р., нагадує BukNews,  депутат Ніконов звинуватив колегу Олексія Редька у намаганні втручатися в роботу департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин і спробі нав’язати йому власний порядок денний. З метою тиску на департамент Олексій Редько, за словами Володимира Ніконова, відмовлявся візувати важливі земельні проекти рішень, посилаючись на те, що департамент не приймає до розгляду ті питання, які лобіює особисто голова земельної комісії. Віталій Михайлішин спробував погасити конфлікт, хоча відчувалося, що він на боці голови комісії. Як запевнив секретар міської ради, Олексій Редько подавав заяву про складання повноважень, але він її не прийняв. Голова постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва та архітектури Олексій Редько також виступив з трибуни сесії. Він повністю заперечив всі звинувачення Володимира Ніконова. Інформацію про те, що він не візує документи назвав «брехнею». А також озвучив вимогу призначити службове розслідування щодо директора департаменту містобудівного комплексу і земельних відносин.

Повідомлення з сайту Чернівецької міської ради: 

Володимир Бешлей народився в 1983 році в місті Чернівці.

В 2006 році закінчив Чернівецький торгово-економічний інститут КНТЕУ, де отримав вищу освіту за спеціальностями «Облік і аудит», «Економіка та підприємництво».

Працював начальником відділу регіонального розвитку та планування територій Головного управління регіонального розвитку, архітектури та інфраструктури Чернівецької обласної державної адміністрації (2008-2010 рр.). Під час перебування на посаді координував роботу департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради та певний час виконував обов’язки головного архітектора області.

Згодом працював головним експертом відділу досліджень і розслідувань Чернівецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, після чого був призначений на посаду начальника даного відділу (2010 – 2012 рр.).

Має значний досвід роботи в органах місцевого самоврядування. Зокрема, обирався депутатом Першотравневої районної в місті Чернівці ради IV скликання та депутатом Чернівецької міської ради V та VI скликань.

Раніше ми повідомляли: 

У Чернівецькій міській раді почали полювання на відьом: першим вполювали Ніконова

Кандидатуру Бешлея, як можливого заступника Михайлішина, неоднозначно сприймають регіонали, опозиція і експерти

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Василий Забродский

08 жовтня 2013 14:38

Хороша карьєра. Квартиру на бабушку отримав, відкатну систему освоїв. Скоро мером стану

avatar

Башлей

09 жовтня 2013 22:47