Активісти 'Батьківщини' проводять збори із жителями Заставнівщини

Активісти "Батьківщини" проводять збори із жителями Заставнівщини

31.10.2011, 20:11

Незважаючи на посилення політичної боротьби, на нелегкі часи української демократії, ВО "Батьківщина" демонструє свою незламність та пріоритетність інтересів громадян. Доказом цього свідчить ряд заходів проведених у Заставнівському районі.

 Зокрема, 24 жовтня у с. Яблунівка силами партійних активістів було проведено збори із жителями села за темою "Проблеми малих сіл і як влада реагує". В ході відвертої дискусії представники Заставнівської партійної організації ВО "Батьківщина" вирішили не ховатися за популістськими гаслами, а вислухати і з'ясувати буденні проблеми простих односільчан, дослухатися до їх думки, і взятися за вирішення давно наболілих проблем.

 26 жовтня схожа акція відбулася у самій Заставні, де були проведені збори із підприємцями району щодо політичної ситуації, яка склалася в Україні на тему: "Народ утримує владу своїми податками".

 ВО "Батьківщина" вкотре доводить, що інтереси громадян, простих українських людей завжди були і залишаються вищими за будь-які політичні гасла.

 Нагадаємо, що саме ВО "Батьківщина" у квітні цього року виявила страшні факти побиття сумнозвісних рибалок на озері колишнім головою РДА та допомогла потерпілим віднайти правду та поборотись за справедливість. Справа набула загальноукраїнського розголосу.