«Батьківщинівці» буковинської Путильщини висунули кандидатів у депутати рад об’єднаних громад

«Батьківщинівці» буковинської Путильщини висунули кандидатів у депутати рад об’єднаних громад

31.03.2017, 01:42

«Батьківщинівці» Путильського району на Буковині висунули кандидатів у депутати двох об’єднаних територіальних громад: Конятинської і Селятинської. Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», конференція з висунення їх, а також кандидатів на сільських голів відбулася сьогодні.

Кандидатом на Конятинського сільського голову від ВО «Батьківщина» став Петро Юрійович Лахман – чинний голова у с. Довгопілля, кандидатом на посаду Селятинського сільського голови висунули Валерія Кузьмовича Полянчука – нині він головує у с. Шепіт. У депутати громади «батьківщинівці» висунули 22 кандидати.

Делегатів конференції Путильської районної парторганізації привітала давня соратниця буковинських партійців, голова Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна. Свого часу вона віч-на-віч зіткнулася з війною, коли виконувала обов’язки голови Луганської ОДА. На її плечі лягли цілком нові і несподівані тоді для України проблеми – і російської агресії, і переселенців… Ця жінка мудро і з честю виконувала завдання, яких уникали чиновники-чоловіки. Тож спілкування з нею і переказані теплі слова вітань від лідера партії Юлії Володимирівни Тимошенко стали для путильських «батьківщинівців» мотивуючими і надихаючими. 

1