Бампер і Сус. Найближчий концерт у Львові

Бампер і Сус. Найближчий концерт у Львові

14.01.2020, 00:56

Подобається нестандартний гумор? Хочете провести незабутній вечір з друзями? Тоді нове шоу Петра Бампера і Сергія Суса ідеально підходять для вас! Швидше купуйте квитки на найближчий концерт Бампер і Сус у Львові і насолоджуйтеся неймовірною харизмою найчесніших гумористів України!

Петро Бампер і Сергій Сусельдорф знають все про насущні проблеми українців!

Петро Бампер – гумористичний персонаж популярного скетч-шоу «Українці афігенні» на телеканалі ICTV у виконанні українського актора Олексія Супруна. Це звичайний сільський тракторист, який став відомим політиком. Він бере активну участь у суспільному житті країни і знає про всі проблеми населення не з чуток. Його головна фішка – чудовий український суржик з величезним запасом ненормативної лексики та приголомшливих словесних оборотів, які стали вже цитатами! Політтехнолог Сергій Сус у виконанні актора Сергія Щербакова є послідовником і вірним напарником Бампера.

З 2016 у хлопців свій ютуб-канал «BAMPER TV», де вони відкрито висловлюють свою думку про всі політичні та суспільні події, що відбуваються в житті українців. Вони критикують сучасну владу і розповідають про проблеми, що стосуються всіх і кожного: весілля, корпоратив, прибирання городу або подорож поїздом «Укрзалізниці». Їх головна особливість – гострий гумор, який потрапляє прямо в ціль, і божевільна енергетика, яка змушує безперервно дивитися ролик за роликом!

Світлина від BukNews.

Нова програма «Без цензури» вже у Львові!

Хлопці підготували для вас ще більше гострополітичних жартів і готові поділитися своїм оригінальним баченням побутових проблем, і навіть запропонувати їх рішення! А Петро Бампер продемонструє свою майстерність послати людину на х ... в 123 різних напрямках. 

Вас чекає буря емоцій, адже хлопці абсолютно щирі у своїх судженнях, і якщо їх щось дратує – вони говорять про це прямо і без викрутасів, вони не збираються миритися з абсурдністю цього світу! Шоу «Без цензури» містить ненормативну лексику, без якої гумор Бампера і Суса не був би таким соковитим, живим і близьким по духу кожному українцю! Вже навесні Бампер і Сус відвідають Львів з абсолютно новою програмою, яка не залишить нікого байдужим!

Світлина від BukNews.

Чому нове шоу Бампера і Суса обов'язково до відвідування?

Вже 3 квітня 2020 року в Центрі Довженка у Львові ви зможете побачити своїх улюблених блогерів наживо. Радимо придбати квитки вже зараз, адже нове шоу Петра Бампера і Сергія Суса – це:

  • кілька годин яскравого, тонкого гумору;

  • можливість подивитися на нагальні проблеми з позитивного боку;

  • відмінний спосіб провести вечір крутіше, ніж на сеансі будь-якої американської комедії.

Захід має вікове обмеження 18+.

Бампер і Сус

1