Балога керуватиме штабом, а Добродомов виборчою кампанією Гриценка? - ЗМІ

Балога керуватиме штабом, а Добродомов виборчою кампанією Гриценка? - ЗМІ

06.09.2018, 16:51

Українські політики – голова "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко, народний депутат і лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов і лідер партії "Єдиний центр" Віктор Балога ухвалили принципове рішення про політичну співпрацю в межах спільної політичної платформи "Народна довіра" і розподілили обов'язки в рамках підготовки до участі в президентських виборах. Про це повідомили одразу кілька джерел.



За результатами домовленостей, Віктор Балога став головою виборчого штабу кандидата на пост президента України Анатолія Гриценка, а Дмитро Добродомов замкнув на собі керівництво виборчою кампанією, включаючи підготовку програми, медійне наповнення та загальну ідеологію проекту.

Нагадаємо, 21 травня 2018 року Дмитро Добродомов заявив про те, що його партія "Народний контроль" і "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка створять спільну політичну платформу "Народна довіра". За його словами, завданням об'єднання є підтримка єдиного кандидата на пост президента України та кандидатів на п'ять ключових посад, які формують політику держави, – голови СБУ, міністра оборони, голови Нацбанку, міністра закордонних справ і генпрокурора.

Віктор Балога – відомий український політик, народний депутат IV, VII і VIII скликань. У 2006-2009 роках обіймав посаду голови Секретаріату президента України Віктора Ющенка. У 2010-2012 роках і в 2005-2006 роках – міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. У 1999-2001 роках і у 2005 році – голова Закарпатської обласної державної адміністрації. Лідер партії "Єдиний центр".

Джерело: 112.ua
1