Багато тих, з ким Каспрук піде на перевибори, працюють нині у стінах Ратуші (оновлено)

Багато тих, з ким Каспрук піде на перевибори, працюють нині у стінах Ратуші (оновлено)

15.05.2017, 16:28

Сьогодні, 15 травня, відбувся щотижневий брифінг міського голови Олексія Каспрука. 

Мер міста розповів про стан речей в Чернівцях за минулий тиждень, інформує кореспондент 0372.ua.

На брифінгу поговорили про найближчі події, що пройдуть у місті. Зокрема, День вуличної музики та День науки. Точна програма заходів оновиться пізніше.

Також Олексій Каспрук розповів, про перевибори у Чернівцях, так як раніше анонсував, що "піде на вибори" разом з певною політсилою. Під прапорами яких політ ви збираєтеся виступати на виборах? 

Зокрема, на запитання одного з журналістів про те, під прапорами якої політичної сили мер вестиме свою команду, О. Каспрук відповів: 

"Давайте я її сформую, а потім будемо визначатися. На жаль, на сьогодні законодавство не передбачає, що в депутати можуть іти люди, які не представляють ту чи іншу політичну силу. Кожну політичну силу, яка сьогодні представлена, яка може йти, ми можемо спільно разом із вами проаналізувати, визначити її недоліки, переваги, оцінити тих людей, які є її лідерами. Ближче до виборів будемо визначатися з тією політичню силою, яка найбільше відповідатиме і моєму баченню, і баченню тих людей, які хочуть змінювати місто на краще".

Наразі тривають перемовини, сказав О. Каспрук. 

"Багатьох людей ви знаєте. Вони сьогодні працюють і в стінах Ратуші, і є громадськими активістами. Хто саме — нехай це поки що залишиться таємницею. Я веду перемовини і чітко розумію, що у людей має бути відповідальність. Адже вони мають піти в політику. Коли ми вже визначимося чітко, тоді обов'язково заявимо", - сказав Олексій Каспрук.

Джерело: 0372.ua та molbuk.ua

1