Азаров шокований тим, як у нього буковинка через інтернет попросили дрова, щоб обігріти хату

Азаров шокований тим, як у нього буковинка через інтернет попросили дрова, щоб обігріти хату

15.02.2012, 18:10

На засіданні уряду прем’єр-міністр розповів, як у нього через інтернет буковинка попросили дрова, щоб обігріти хату. За його словами, він просто шокований.

"Днями була ситуація, яка вразила мене до глибини душі. Отримав я на сторінці в Facebook звернення від молодої мами з Чернівецької області. Знаєте, що вона просила у прем'єр-міністра? Дров, щоб обігріти стару хату", - зазначив Азаров.

"Мороз, замети – нікому до людей немає діла. Сім'я бідує, батько на заробітках в Москві, бо вдома роботи не знайшов. Ці люди навіть не зверталися до районної адміністрації, та органів соціального захисту, бо в селі загальна думка: звертайся не звертайся – все одно допомоги не дочекаєшся", - обурився він. "Звичайно, після дзвінка з Києва обласна адміністрація кинулася на допомогу", - додав Азаров. "Я просто шокований", - обурився він.

 Як вплине це на подальшу кар’єру голови Чернівецької ОДА М.Папієва, важко сказати – адже наразі крісло хитається під самим Азаровим. Але чутки, які ще недавно пророчили Папієву місце чи то першого, чи то просто віце-прем’єра, очевидно, не справдяться. І махання лопатою перед приїздом Фірташа не допомогло…

Джерело статті: bnbnews.com.ua



КОМЕНТАРІ (1)

Ну що, Ганю!? Підемо солому згрібати?

avatar

До світлини

16 лютого 2012 22:21