Автомобілі на потреби ЗСУ передали віряни УПЦ жителі села Кут Баїнськ та вихідці з села Веренчанка

Автомобілі на потреби ЗСУ передали віряни УПЦ жителі села Кут Баїнськ та вихідці з села Веренчанка

21.06.2022, 23:39
З Божою допомогою та стараннями парафіян храму на честь Покрова Пресвятої Богородиці УПЦ села Веренчанка Заставнівського благочиння на прохання воїнів-односельчан, які знаходиться тепер на війні, було придбано автомобіль на потреби ЗСУ.
 
Промислом Божим гроші на автомобіль були зібрані за два дні. Значну частину вклав у збір коштів виходець села Веренчанка протоієрей Ярослав Шовкеник, який тепер несе послух благочинного Київського округу УПЦ. Також активну участь у пошуку коштів для автомобіля доклав голова Веренчанської ОТГ Бойчук Володимир Дмитрович.
 
Також багато сімей відгукнулися та принесли гуманітарну допомогу (продукти харчування, різні потрібні речі, дизельне паливо на дорогу) воїнам ЗСУ.
 
Освячення автомобіля звершив митрофорний протоієрей Сергій Шандро настоятель парафії на честь Покрова Пресвятої Богородиці УПЦ села Веренчанка Заставнівського благочиння, та просив Бога, що Він приставив до цієї машини Ангела Хранителя, щоб машина послужила воїнам, і щоб вони повернулися на ній живі до дому!
 
Автомобіль на потреби ЗСУ також передали віряни УПЦ та жителі села Кут
 
15 червня, з Божою допомогою, стараннями парафіян храму на честь Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ села Кут Баїнськ Глибоцького благочиння та його жителів, на прохання воїна- односельчанина, який знаходиться тепер на війні, було придбано автомобіль на потреби ЗСУ, який підготували в дорогу, і освятили в день пам'яті Великомученика Іоанна Сучавського, покровителя Буковини.
 
Освячення автомобіля звершив ієрей Олександр Морозюк настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ села Кут Баїнськ, та просив Бога, що Він приставив до цієї машини Ангела Хранителя, щоб машина послужила воїнам, і щоб вони повернулися на ній живі до дому!
 
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1