Автомобіль рухався зі значним перевищеннм швидкості: на пішохідному переході на проспекті Незалежності на смерть збили п'ятнадцятирічну дівчину

Автомобіль рухався зі значним перевищеннм швидкості: на пішохідному переході на проспекті Незалежності на смерть збили п'ятнадцятирічну дівчину

06.09.2020, 12:57

За словами правоохоронців, водій автомобіля був тверезим.

На проспекті Незалежності 117, вночі, 6 вересня сталася ДТП. Водій автомобіля  "Сузукі" збив пішохода - 15 річну дівчину. Про це повідомляє ІА АСС з посиланням на відділ комунікації Нацполіції в Чернівецькій області. 

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла. За повідомленням правоохоронців, водій був тверезий. 

Як повідомляють очевидці у соцмережах, автомобіль рухався проспектом зі значним перевищеннм швидкості. 

Відео зі спільноти Chernivtsigram 

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

Водій перевищив допустиму швидкість і збив дівчину, яка переходила дорогу на пішохідному переході

Сьогодні, 6 вересня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на проспекті Незалежності у Чернівцях.

Слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції негайно виїхала на місце події. Поліцейські встановили, що 26-річний водій «Seat» перевищив допустиму швидкість руху, не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на 15-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу по пішохідному переході.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження. Під час надання медичної допомоги дівчина померла.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідуваннь за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Призначено низку експертиз. Вирішується питання повідомлення правопорушнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Про це інформує відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

1