Німецький автобусний лоукостер запускає  рейс Чернівці-Варшава

Німецький автобусний лоукостер запускає рейс Чернівці-Варшава

21.10.2020, 09:09

Автобусний лоукостер запускає ще три рейси з України: два в Польщу, один в Чехію.

На маршрутах FlixBus в Польщу допускається продаж тільки 50% місць в автобусі

Автобусний оператор FlixBus запускає три нових маршрути з України з 5 листопада. Про це повідомляє ЦТС з посиланням на підсумки прес-конференції директора компанії в Балтії, Україні та Польщі Міхала Лемана.

Двома новими лініями, які повністю відповідають "зеленим" стандартам FlixBus, стануть Київ-Варшава-Щецин і Чернівці-Варшава. Рейси виконуватимуться два і три рази в тиждень відповідно, говориться в повідомленні.

Підписуйтесь на LIGA.Бізнес в Facebook: головні бізнес новини

Ще один маршрут - Львів-Острава - обслуговуватиме польська партнер FlixBus компанія ASIK.

В автобусах на рейсах до Чехії буде обмежене кількості місць: 15-20. Місць може бути ще менше, якщо країни підсилять карантинні обмеження. На рейси в Польщу, згідно з вимогами польського уряду, оператор не може продавати більше 50% місць в автобусі. Ця вимога стосується всіх міжнародних маршрутів FlixBus.

На три нових маршрути вужа розпочато продаж квитків. Мінімальна ціна - 149 грн.

Разом з новими маршрутами, станом на жовтень 2020 року, мережа FlixBus в Україні включає 16 міст, 12 областей, які з'єднані з 48 містами в шести європейських країнах.

FlixBus - німецький автобусний пасажирський перевізник, заснований в 2013 році. Перші міжнародні маршрути з України компанія відкрила в 2017 році.

Автобуси компанії курсують в 32 країнах Європи. FlixBus обслуговує понад 4 000 маршрутів. Компанія перевезла понад 100 млн пасажирів за останні сім років.

У грудні 2019 року FlixBus відкрив перший український "зелений" брендований маршрут з Одеси в Плзень (Чехія).

8 липня 2020 року FlixBus анонсував відкриття трьох внутрішніх маршрутів: в Затоку, Львів і Ужгород.

11 вересня FlixBus відкрив рейс Київ-Варшава.

Джерело: https://biz.liga.net/ekonomika/transport/novosti/avtobusnyy-loukoster-zapuskaet-esche-tri-reysa-iz-ukrainy-dva-v-polshu-odin-v-chehiyu

1