Астрологічне досьє на політиків: Папієв, Федорук, Михайлішин і всі-всі-всі

Астрологічне досьє на політиків: Папієв, Федорук, Михайлішин і всі-всі-всі

29.08.2012, 00:08

Буковинський астролог Адам Чесноков у своєму блозі в мережі ВКурсі.ком склав астрологічне досьє на українських і чернівецьких політиків (про місцевих діячів див. доповнення внизу):

Відомо, що великий вплив на життя людей має підсвідомість. У якісь мірі ми створюємо обставини свого життя, які відповідають нашому внутрішньому світу. Знаючи особливості психіки тієї чи іншої людини, можна спробувати спрогнозувати її майбутнє. Найпростішу характеристику людини астролог може дати, дізнавшись її знак зодіаку. Такої інформації звичайно мало. Для повноцінної характеристики і для прогнозу потрібно враховувати багато інших показників в гороскопі. Буває, коли характер народжених не відповідає характеристиці їхніх знаків зодіаку, бо в гороскопі сильно домінує інша енергія, а буває, у більшості випадків, характеристика є влучною. Ще багато чого залежить від вибору між добром і злом людиною.

Пропоную розглянути як проявляють себе знаки зодіаку людей у політичній діяльності. В астрології знаки зодіаку поділяються на чотири стихії (Вогонь, Земля, Повітря і Вода). У давні часи філософ Емпедокл вважав, що все складається з чотирьох стихій-першоелементів. Пізніше Аристотель доповнив цю теорію. У його рузумінні стихії — не матеріальні субстанції, а носії певних якостей. В психології чотирьом стихіям відповідають чотири типи темпераменту: холерик — це Вогонь, флегматик — Земля, сангвінік — Повітря, меланхолік — Вода. Лише по знаку зодіаку визначити темперамент важко, потрібно враховувати усі показники. Ще існує поділ знаків на кардинальні, фіксовані і мутабельні. Політики народжені під кардинальними знаками (Овен, Рак, Терези, Козеріг) схильні започатковувати нові проекти, давати справам імпульс, але їм не вистачає часто терпіння і стійкості, щоб завершити свої починання. Слід відзначити, що ще багато чого залежить від стихії, на яку припадає астрологічний знак. Політики з фіксованими знаками зодіаку (Телець, Лев, Скорпіон і Водолій), як правило, більш консервативні, витривалі, вони послідовні, вміють доводити справи до кінця. Мутабельні політики (Близнята, Діва, Стрілець, Риби) характеризуються мінливістю, вони вміють пристосовуватися до ситуаці.

Політики стихії Вогню

Вогонь — це яскравість, запальність, спонтанність, екстравертна енергія. Під знаками цієї стихії народжуються найхаризматичніші політики. Вони амбітні, рухаються вперед, упевнені в собі, випромінюють оптимізм, часто агресивні, відкрито виражають свої думки. Сильна потреба таких людей, щоб оточуючі лише сприймали їхні думки, підкорялися їхні волі, може призводити до авторитаризму.

Овен

Під цим знаком народилися: Карл Великий, Ромен Чандра, Гельмут Коль, Отто Бісмарк, Катерина Медічі, Катерина Перша, Микита Хрущов, Лаврентій Берія, Кім Ір Сен, Олександр Турчинов, Вадим Колесніченко. Знак Овна — це архетип воїна, людини першовідкривача. В астрології Овном керує планета Марс, а Марс у римські міфології — бог війни. Овни схильні започатковувати все нове, вони наполегливо прагнуть втілити свої задуми у життя. Такі політики стараються часто діяти відкрито, вони схильні до імпульсивних рішень, агресивних дій. Наприклад, Катерину Медічі вважають ініціаторкою Варфоломієвої ночі, про холеричний темперамент Микити Хрущова ходять легенди. Деякі астрологи відносять до знаку Овна й Гітлера. Гітлер народився 20 квітня на границі знаку Овна і Тельця. Точніше, його Сонце уже перейшло у перший градус знаку Тельця. Багато з астрологів вважає, що люди народжені на границі знаків, використовувують енергію першого і другого знаків. Народився на границі знаків Стрільця і Козерога й Сталін. Вадим Колесніченко також народився на границі двох знаків — Риб і Овна. Йому водночас вдається «мутити воду» і сіяти ворожнечу, розпочинати «війну». У Турчинова мало відчувається вогонь, хіба трохи у промовах. На мою думку, він непоганий оратор. Політикам-0внам може не вистачати стратегічного мислення, терплячості і напологлевості для того, щоб довести справи до логічного завершення. Їм необхідно більше прислухатися до своїх партнерів, вміти контролювати свою імпульсивність і іти на компроміси.

Лев

Під знаком Лева народилися: Беніто Муссоліні, Наполеон Бонапарт, Фідель Кастро, Білл Клінтон, Олександр Македонський, Леонід Кучма, Ден Сяо Пін, Симон Болівар, Хорхе Відела, Раджив Ганді, Менахем Бегін, Хайле Селассіє Перший, Барак Обама, Інна Богословська, Петро Симоненко, Андрій Клюєв, Віктор Медведчук, Адам Мартинюк. Політики-Леви  — впевнені егоцентристи, але можуть бути й великодушними. Керує Левом Сонце. Люди народжені під цим знаком потребують, щоб усе оберталося навколо них. Якщо такий політик добивається  значних кар'єрних висот, то його правління майже завжди  чимось нагадує монархію, навіть у демократичних країнах. Фіксованість цьому знаку стихії Вогню допомагає довго «горіти», тобто, такі політики вміють довго зберігати популярність. Президент народжений під знаком Лева має великі можливості відбути не лише один термін на посаді президента. Яскравий приклад — правління Леоніда Кучми. У 90-ті роки минулого століття в Україні була жахлива криза, не виплачувалося місяцями зарплати і пенсії (були випадки що й роками), процвітало безробіття. Здавалося, що у такій ситуації неможливо виграти вибори. Виявляться можна. Лев є лев. Цого року відбудуться президенські вибори у США. Я не розглядав гороскоп Обами, бо ще не маю знань і досвіду для важливих політичних прогнозів, але найбільше впевнений в його перемозі. Думаю, що він «порве» своїх опонентів. Якось не личить бути Леву лише один термін. При правлінні таких правителів держава може досягти великої слави, значно покращити свій імідж у світі або, у гіршому випадку, значно його погіршити, варто згадати гучні скандали повязані із Кучмою і Клінтоном. Значних змін від таких політиків очікувати не варто. У країнах з нерозвиненою демократією вони схильні будувати свої імперії не для людей, а для себе.

Стрілець

Під знаком Стрільця народилися:  Нерон, Генріх Четвертий, Йозеф Пілсудський, Чан Кайші, Шарль де Голь, Августо Піночет, Вінстон Черчілль, Георгій Жуков, Жак Ширак, Франциско Франко, Йосип Сталін, Леонід Брежнєв, Мехіїл Саакашвілі, Юлія Тимошенко, Юрій Луценко, Микола Азаров, Микола Томенко, Олег Ляшко, Андрій Шкіль, Дмитро Табачник, Геннадій Москаль. Стрільцем керує Юпітер — планета, яка символізує грандіозні справи, експансію, інтеграцію у вищі верстви суспільства, авторитет, соціальну діяльність. У римські міфології Юпітер (Зевс у грецькій міфології) є верховним богом. Древні астрологи називали Юпітер «Зіркою королів».Політики народжені під цим знаком, як і Леви, мають велику харизму. Вони піклуються про свій авторитет і прагнуть, щоб оточуючі його визнавали. Я  вважаю, що Стрільці є чудовими опозиціонерами, у цій сфері їм  гідну конкуренцію можуть скласти хіба що Скорпіони, в опозиці  Стрільці вміють запалити народ своїми ідеями, повести на бородьбу, вони є добрими стратегами. Політики-Стрільці — природжені вожді. Взагалі, політики стихії Вогню мають найбільші схильності до того, щоб бути вождями. Не даремно влада кинула двох опозиційних лідерів-Срільців до в'язниці. Пригадую, як у 2007 році  Луценко їздив по Україні, збирав великі мітинги. Напевно, таких людей влада боїться.  До негативних рис таких політиків можна віднести схильність до популізму, бажаня нав'язувати свої думки іншим, схильність до авторитаризму.  Під час свого правління політики-Стрільці часто можуть вести агресивну авторитарну політику, часто прагнуть розширити свої повноваження,  вони, як і Скорпіони, бувають непримиримі до своїх ворогів. Економічна ситуація або значно покращується, або залишається лише популізм.

Політики стихії Землі

Стихія Землі в астрології символізує консерватизм, реалізм, прагматизм, матеріалізм. Політики, які народилися під знаками стихії Землі, цілеспрямовані, реально дивляться на світ, їхня діяльність добре відчутня, бо вони схильні більше  діяти ніж бути теоретиками. Правителі стихії Землі, які досягли влади, прагнуть перекроїти світ на свій розсуд. Ще у таких людей є сильна потреба відчувати свою матеріальну стабільність. «Він добре стоїть на землі ногами» — кажуть у народі про того, хто матеріально забеспечений. Під знаками стихії Землі народжуються багато людей, які досягають значних матеріальних благ. Серед них і багато українських олігархів.

Телець

Під цим знаком народилися: Наполеон Третій, Катерина Друга, Максимільян Робесп'єр, Володимир Ленін, Саддам Хусейн, Адольф Гітлер, Гаррі Трумен, Симон Петлюра, Микола Другий, Хо Ши Мін, Голда Меір, Пол Пот, Іді Амін, Володимир Литвин, Володимир Жириновський, Михайло Прохоров, Дмитро Фірташ, Наталія Королевська, Ганна Герман, Леся Оробець, Ірина Акімова. Керує Тельцем Венера. Венера у цьому знаку акцентує увагу на матеріальних цінностях. Про політиків стихії Землі, а особливо про Тельців, можна сказати так: одні говорять, а вони працюють. У цьму контексті варто згадати працелюбність Леніна і Литвина. Жириновський хоч і асоціюється з темпераментом холерика, але стихія Землі у його діяльності відчутна добре, наприклад, його політична партія, як і партія Литвина, і партія Королевської, не має чіткої ідеології, бо для нього набагато важливішим за ідеологію є фінансування його політичної сили. Тельці уперті, наполегливо ідуть до цілі, багато працюють, щоб досягти результату. Адольф Гітлер уперто ішов до цілі, прийшовши до влади, приділяв велику увагу економічним питанням, йому вдалося подолати безробіття, після чого він прагнув захопити землі інших країн, вважаючи, що це зробить німецький народ багатим. Як бачите, матеріалізм у Гітлера присутній.  Найбільший потяг до матеріалізму був у Леніна, до речі, ідеолог комунізму Карл Маркс також народився під знаком Тельця. Михайло Прохоров і Дмитро Фірташ є олігархами. Фірташ хоч офіційно вважається безпартійним, але його вплив на політику в Україні набагато значніший ніж вплив звичайного депутата ПР у ВР. Прийшовши до влади, такі політики приділяють увагу економічним питанням, або, у гіршому випадку, покращують матеріальне становище собі і своєму оточенню.

Діва

Під знаком Діви народилися: Калігула, Іван Грозний, Людовик Чотирнадцятий, Елезавета Англійська, Річард Левине Серце, Фелікс Дзержинський, Ясір Арафат, Слободан Мілошевич, Дмитро Медвєдєв, Ринат Ахметов, Муаммар Каддафі, Олександр Лукашенко, Сергій Соболєв.Керує цим знаком Меркурій. У знаку Діви він вказує на прагматичний інтелект. Діви схильні приділяти увагу дрібницям, бути пунктуальними. До позитивних рис політиків-Дів належить те, що вони стараються дотримуватися законів, з них виходять непогані господарники, вони стараються приділяти увагу всім сферам життя, добре розуміються на економічних і фінансових справах, стараються сумлінно виконувати доручену їм роботу. До негативних рис належить надмірне критичне ставлення до інших людей, небажання змін. Ще таким політикам може не вистачати яскравості, прагнення до лідерства. Найвідоміший політик-Діва української політики — це Ринат Ахметов. У публічній політиці йому йому не вистачає харизми, а ось заробляти гроші він вміє. У випадку Каддафі і Лукашенка ми бачимо консерватизм, твердість характеру, критичне ставлення до інших — ці риси притаманні Дівам і іншим знакам стихії Землі. Під знаками стихії Землі і Вогню народилося найбільше відомих диктаторів. Чого це так? Річ у тім, що диктатуру символізує стихія Вогню і Землі. Вогонь — це яскравість, агресивність, схильність до авторитаризму, а стихія Землі — це консерватизм, твердість характеру, стабільність. Ще вилике значення в гороскопах диктаторів відіграє Плутон і Сатурн.

Козеріг

Політики-Козероги: Олександр Перший, Мао Дзедун, Річард Ніксон, Герман Герінг, Рубен Батіста, Степан Бандера, Богдан Хмельницький, Леонід Кравчук, Джуліо Андреотті, Конрад Аденауер, Александр Гамільтон, Валерій Хорошковський, Владислав Каськів. Політики-Козероги по своїй природі -  законодаці, добрі стратеги, які вміють будувати плани, природжені керівники, для яких важлива кар'єра. Якщо Леви хочуть щоб оточуючі цінували їх власну персону за те, що вони є, то Козероги прагнуть щоб їх цінували за їхні справи. Керує Козерогом планета Сатурн, яка символізує в астрології консерватизм, структуру, обмеження, дисципліну, цілеспрямованість, організованість. У древніх міфах Сатурн (Кронос у давніх греків) — хранитель часу, бог землеробства — зображувався із серпом у руках, який символізує невблаганність часу і обмеженість людського життя. Кронос, боячись за свою владу, поїдав власних дітей.  Сатурн (Кронос) в політичному контексті — це символ диктатури, тоталітаризму. Звичайно, що багато чого залежить від вибору між добром і злом. Силу Сатурна можна й використовувати для добрих цілей. Йосип Сталін — яскравий приклад проявлення цього архетипу. Навіть на гербі СРСР зображено було містичне знаряддя бога Сатурна (Кроноса) — серп. Сталін народився на границі Стрільця і Козерога. У випадку Степана Бандери бачимо цілеспрямованість, вміння організовувати людей, вміння будувати плани. Герман Герінг — керівник і олігарх Третього Рейху.

Політики стихії Повітря

Стихія повітря символізує інтелект, комунікабельність, раціоналізм, інформацію, контакти і зв'язки, свободу. Політики цієї стихії схильні генерувати багато ідей, створювати зв'язки. Якщо стихію Вогню і Землі можна вважати стихіями політиків, які схильні до диктатури, то зі знаками стихії Повітря і Води ситуація трохи інша. Під знаками стихії Повітря народжується менше диктаторів, чому це так? На це питання я відповідав вище.

Близнята

Під цим знаком народилися: Карл Дванадцятий, Петро Перший, Джон Кеннеді, Йосип Броз Тіто,  Ернесто Че Гевара, Йоан Антонеску, Жан-Поль Марат, Джорж Буш (старший), Генрі Кіссинджер, Микола Бауман, Євген Коновалець, Беназір Бхутто, Арсеній Яценюк, Тарас Чорновіл, Андрій Шевченко (БЮТ), Тарас Стецьків.  Керує Близнятами Меркурій. Політики-Близнята володіють часто добрим інтелектом, вони здатні запропонувати багато цікавих ідей. У діяльності стараюьться опиратися на раціональність. Ящо, наприклад, вважається, Раки схильні цінувати домашній затишок, опиратися на традиції і тяжіти до минулого, то Близнята характеризуються комунікабельністю, контактністю, жвавою поведінкою. Для правителів-Близнят традиції не мають важливаго значення. Серед таких людей народилося відомі революціонери. Під час свого правління Близнята можуть запроваджувати нові моделі розвитку в різних сферах життя. Скучно з такими правителями не буває. При правлінні Петра Першого було проведено реформи, встановлено зв'язки з країнами Європи, пожвавилася торгівля (Меркурій у римські міфології був спочатку богом торгівлі). Джон Кеннеді прагнув вести політику «нових рубежів», яка б принесла оновлення в основних сферах життя.

Терези

Під знаком Терезів народилися: Павло Перший, Джимі Картер, Махатма Ганді, Генріх Гімлер, Дмитро Донський, Маргарет Тетчер, Лех Валенса, Мубуту Сесе Секо, Михайло Грушевський, Магатма Ганді, Володимир Путін, Михайло Папієв, Михайло Чечетов, Петро Порошенко.Терези — це знак дипломатів, юристів, людей, які вміють балансувати, прагнуть рівноваги і вміють працювати у партнерстві. Терези є протилежним знаком знака Овна. Овен символізує імпульсивні рішення, проявлення ініціативи, а Терези — енергія протилежна знаку Овна. Такі політикі схильні свої рішення  добре зважувати, схильні діяти у партнерстві, у них добре виходить налагоджувати зв'язки. «Но если ты как Путин-Весы, то все будет нормально, не ссы» — співає російська група Uma2rmaH. Керує Терезами Венера. Якщо у Тельці Венера акцентує увагу на матеріальні стороні життя, то в Терезах вона більше вказує на стосунки, гармонію.  Такі люди прагнуть досконалості,  деякі представники цього знаку добре вміють піклуватися про свій зовнішній вигляд. Наприклад, рейхсфюререр СС Генріх Гімлер приділяв своєму вигляду багато уваги, йому подобалася чорна форма загонів СС. Гімлер вів таємні переговори під час війни з представниками антигітлерівської коаліції. У Путіна така енергія проявлялася у створенні тандему з Медвєдєвим.

Водолій

Під знаком Водолія народилися: Фрідріх Другий, Авраам Лінкольн, Рональд Рейган, Ніколае Чаушеску, Франклін Рузвельт, В'ячеслав Чорновіл, Михайло Фрунзе, Михайло Тухачевський, Сухе-Батор Дамдін, Тадеуш Костюшко, Борис Єльцин, Борис Березовський, Сергій Тігіпко, Андрій Парубій. Ключові слова знаку Водолія: свобода, гуманізм, новаторство, реформи, революції, модернізація, лібералізм, ексцентризм, демократія. З такими політиками повязані зміни, боротьба за незалежність, вони також, як і політики-Близнята, здатні запропонувати багато новаторських ідей. Керує Водолієм планета Уран — планета революцій, свободи, наукового прогресу, нових винаходів. Сила Урана, як і сила Плутона, руйнує все, що віджило свій вік. Уран в астрології відповідає також за інтернет, соціальні мережі, свободу слова. Вважається, що чим вищий в країні науковий прогрес, чим вищий рівень освіти, чим більше людей мають доступ до інтернету, то тим більше такі люди відчувають себе вільними. А революцію здатні зробити лише вільні люди, а не раби. Це трохи звучить парадоксально, але так є. У давні часи коли існувало рабовласництво, мало було правдивої інформації, існували релігійні заборони, які тирани трактували у своїх карисних цілях. У двадцятому столітті варто згадати сталінський голодомор. Через відсутність свободи слова голодуючі рідко опиралися насиллю, переконані радянською пропагандою, що так необхідно, вони повільно помирали без їжі. З Фрідріхом Другим, Франкліном Рузвельтом, Рональдом Рейганом пов'язані реформи. Авраам Лінкольн прославився тим, що скасував у США рабство. Найвідоміший український реформатор — Сергій Тігіпко, правда значних результатів від його реформ щось невидно, напевно своєю ввеликою аурою йому заважає наш президент. Загинув видатний політик В'ячеслав Чорновіл. Може якби він не загинув, то Україна зараз була іншою. Якби… Ми кажемо «якби» коли вже не можна нічого змінити.

Політики стихії Води

Стихії Води в астрології відповідають емоції, підсвідомість, ідеалізм, минуле, чутливість, ірраціоналізм. У політичні діяльності таких політиків велике значенння має минуле, традиції, їхнє коріння, ідеалізм. Політикам стихії Води може не вистачати яскравості (вода гасить вогонь) чи практичності, реалізму (вода розмиває землю). Найсильнішими політиками стихії Води можна назвати Раків і Скорпіонів.

Рак

Під знаком Рака народилися: Юлій Цезар, Михайло Федорович Романов, Віктор Янукович (великий), Джорж Буш (молодший), Григорій Распутін, Генріх Восьмий, Роман Шухевич,  Джузеппе Гарібальді, Нурсултан Назарбаєв, Клара Цеткін, Ангела Меркель, Сельвадор Альєнде, Патріс Лумумба, Нельсон Мандела, Віталій Кличко, Давид Жванія, Віктор Янукович (малий), Олександр Янукович. Керує Раком Місяць. Ключові слова знаку рака: емоції, дім, родина, чутливість, мінливість, традиції, минуле. Політики, які народилися під знаком Рака, схильні мати родинні зв'язки у політиці. Ось, наприклад, за чаів правління російського  царя Михайла федоровича Романова провідну роль в управлінні державою відігравали його рідні. У випадку американського президента Джоржа Буша (молодшого) видно, що займатися політикою — це традиція його сім'ї, адже його батько також був президентом США. Давид Жванія мав за часів президентства Ющенка також родинні зв'язки у політиці. Рак є протилежним знаком зодіаку до знака Козерога. Козеріг — це побудова плану, цілеспрямованість, чіткість, послідовність. У Раків таких якостей немає (звичайно, якщо інші показники гороскопу це не заперечують). У них все розмито. Політики — Раки часто стараються опиратися на традиції, а щось побудувати їм важко. Багато хто зараз говорить, що Янукович може бути два терміни, може стати диктатором. Я в таке не вірю. Звичайно, що в його гороскопі є деякі схильності до диктатури, але Ракам не вистачає яскравості, харизми. Дивіться: сила Сталіна, Гітлера, Путіна, Лукашенка в тому, що їх підтримувало і підримує більшість народу, а в випадку Януковича ми цього не бачимо. Юлій Цезар явно не вписується у характеристику цього знаку, тут або він народився під іншим знаком, або інші показники гороскопу вказують на іншу енергію. Нурсултан Назарбаєв має у свої країні значні матеріальні ресурси, тому його режим тримається довго. А що стосується Віталія Кличка, то я також не думаю, що з нього вийде видатний політичний діяч-реформатор. Має Віталій брата. Подивимося чи візьме він його у політику.

Скорпіон

Під знаком Скорпіона народилися: Влад Дракула, Нестор Махно, Йозеф Геббельс, Григорій Орджонікідзе, Жорж Дантон, Лев Троцький, Теодор Рузвельт, Кондоліза Райс, Індіра Ганді, Олександр Колчак, Олег Тягнибок, Микола Катеринчук, Борис Колесніков, Анатолій Гриценко, Юрій Михальчишин, Андрій Пишний, Роман Зварич.Скорпіон — найагресивніший знак з трійці знаків стихії Води у політиці. Фіксованість цього знаку надає політикам-Скорпіонам вміння сконцетровувати волю для досягнення поставлених цілей. Керує Скорпіоном Плутон. У міфології Плутон (Аїд у давніх греків) — бог підземного царства мертвих. Знак Скорпіона і Плутон — символ трансформації, символ руйyнувння і народження нового. До відкриття Плутона у двадцятому столітті керував Скорпіоном Марс. Тепер Марс є другим правителем цього знаку. Марс дає агресивність, жадобу до боротьби. Політики-Скорпіони — природжені опозиціонери. Не дай Боже комусь мати ворога-Скорпіона і вести з ним боротьбу. Такі люди часто ідуть до кінця. Я би розділив таких політиків на тих, у кого енергія Скорпіона проявляється  більш на емоційному рівні і на тих, у кого проявляєься на більш інтелектуальному. Такий поділ є умовним, найчастіше у людей-Скорпіонів ця енергія проявляється на обох рівнях. До першої групи можна віднести графа Дракулу, Йозифа Геббельса, Нестора Махна, Олега Тягнибока, Олександра Колчака. У таких політиків є схильність до радикалізму, вони фананатично борються за свої переконання, вони схильні до ідеалізму. До другої групи можна віднести Андрія Пишного,  Бориса Колеснікова, Миколу Катеринчука, Індіру Ганді. Такі люди мають проникливий розум, який здатний глибоко проникати у суть речей. Зі Скорпіонів виходять чудові психоаналітики, політологи, економісти, чи інші спеціалісти сфери, яку вони обрали.На мою думку, Скорпіонам потрібно створювати імідж мудрого політика, бути їм більш прагматичними, менше іти на конфлікти.

Риби

Під знаком Риб народилися: Джордж Ващінгтон, Іван Мазепа, Михайло Горбачов, В'ячеслав Молотов, Жан Бедель Бокасса, Роберт Мугабе, Невілл Чемберлен, Віктор Ющенко, Олександр Мороз, Юрій Іванющенко («Юра Єнакієвський»), Сергій Власенко, Владислав Лук'янов, Віктор Король, Георгій Манчуленко.Риби, на мою думку, мають найгірші здібності для політики. До позитивних рис знаку Риб відноситься високодуховність, жертовність, прагнення реалізувати високі ідеали,  до негативних — схильність до фантазій, надмірний ідеалізм,  роздвоєність і розпливчастість позиції. Керує Рибами Нептун — планета містики, таємниць, ілюзій і підсвідомості. Нептун (Посейдон) у міфології — бог морів і океанів. Вважалося, що він здатний викликати бурю на морі і втихомирити її. Таким людям у політиці найкраще виходить «мутити воду». Риби є мутабельним знаком. Я вже писав, що фіксовані знаки фіксують енергію, а мутабельні її міняють. У багатьх випадків у таких політиків немає чіткої позиції. Вони мають схильності мати неафішовані справи, вести залаштункові інтриги. У дружбі їм необхідно бути більш строгими, бо можуть появлятися такі «любі друзі» як у Ющенка. Побудувати такому правителю щось значне у державі навряд чи вдастся, а навпаки він може її розвалити, створити хаос,  наприклад, як це було у випадку Михайла Горбачова. У випадку Ющенка і Мороза добре видно меланхолічний тип темпераменту, відсудність чіткої позиції, прагматизму. Серед людей-Риб є чудові музиканти, поети, художники, а сильних політиків серед них мало, до речі Мороз пише вірші, а Ющенко захоплюється живописом. Особа Іванющенка найбільш утаємничена серед великих олігархів України, про нього мало хто знає. Як писалося вище, Риби символізують таємниці.

Підсумки

Астрологія не передбачає факти, але я переконаний, що багато чого написаного тут є правдою. Пам'ятаймо, що чесно буває тільки для левів, а не для «козлів». Будьмо левами, ане «козлами», тоді буде справжня Україна.

P.S. Про місцевих політиків:

Напишу трохи про місцевих політиків.

Михайло Папієв — Терези. Він напевно створює тандем з Георгієм Галицем.
Максим Бурбак — Козеріг. Для нього важлива кар'єра.
Георгій Манчуленко, Віктор Король і Микола Федорук — Риби. Тепер подивіться у М. Федорука були «любі друзі», неафішовані справи, він старався займати розпливчасту позицію у політиці. Георгій Манчуленко хоч має більш стійку політичну позицію, але не зрозуміло що він буде змінювати і як. А може він буде боротися у ВР з «москалями»?
Віталій Михайлішин — Рак. Він повторює долю Віктора (великого), бо не росте рейтинг.
Геннадій Москаль — Стрілець. Я вважаю пана Москаля найхаризматичнішим опозиціонером Буковини. Видно, що чоловік активний в опозиції.
Захар Подкидишев і Петро Кобевко — Скорпіони. Тут без коментарів.
Георгій Галиць — Водолій. Пан Галиць мав справу колись з журналістикою (Стихія Повітря). Знаю, що цей пан дуже оригінально висловлюється, наприклад, «водили козу».

Джерело: чернівецька блогова мережа "ВКурсі"

1