Артем Семенюк гідно продовжив сімейну традицію кнопкодавства (додано відео)

Артем Семенюк гідно продовжив сімейну традицію кнопкодавства (додано відео)

12.01.2013, 01:53

Фото: УНІАН

Фотокореспонденти інформаційного агенства УНІАН зафіксували як народний депутат Артем Семенюк голосує двома картками одночасно. На фотографії видно, як під час чергової сесії ВР, нардеп старанно і зосереджено тисне на дві клавіші одночасно.

Тепер згадаємо, пише wwww.chas.cv.ua, що казав про піаністів, той, хто його протягнув в парламент. В нещодавній програмі "Суть речей" на запитання про піанізм Михайло Папієв сказав, дослівно: "Я негативно ставлюсь до цього явища і хочу, щоб всі про це знали!" Що ж, губернаторе, знаємо! І знаємо, чого ваше ставлення варте! Адже то, певно, його в обласній раді навчили так голосувати.


Артем Семенюк (Партія регіонів) пройшов до Верховної Ради по 204-му мажоритарному виборчому округу із центром в місті Хотин. Його підтримала більша частина виборців Кельменецького, Сокирянського, Хотинського та Заставнівського районів.

Депутати від Партії регіонів знову порушили Конституцію та регламент і проголосували за інших своїх колег.

Цим на цій черговій сесії Верховної Ради відзначився і молодий депутат фракції Партії регіонів від Буковини Артем Семенюк (на фото)

Про це заявляють депутати від опозиції, а також свідчать дані з сайту Верховної Ради.

Так депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко заявив, що "регіонал" Володимир Вечерко проголосував за іншого депутата.

Ще один опозиційний депутат Микола Княжицький зафільмував, як "регіонал" Юрій Воропаєв проголосував за себе і ще за двох його сусідів.

Крім того, фотограф "Української правди" Дмитро Ларін "спіймав" на кнопкодавстві ще кількох "регіоналів". Так протягом дня регіонал Байсаров голосував за себе та за Пригодського. А депутат-регіонал Сергій Кий голосував за себе і за свого сусіда Володимира Мальцева.

Крім того, депутат від Батьківщини Андрій Пишний у своєму Facebook опублікував фото, як інший депутат під час голосування сидів на місці регіонала Сергія Клюєва, якого у Верховній Раді немає.

Депутат Наконечний, який сидів на місці Клюєва, схоже проголосував за себе і за нього, бо картки обох депутатів проголосували за призначення Ігоря Соркіна головою НБУ. Крім того, раніше Пишний повідомляв, що у парламенті не було депутатів Кальцева, Бандурова, Дудки і Єгорова.

Картка Кальцева проголосувала як за звільнення Арбузова, так і за призначення Соркіна. Також по двох питаннях проголосувала і картка Єгорова. Картка Бандурова проголосувала за звільнення Арбузова. Картка Дудки проголосувала за призначення Соркіна.

У свою чергу депутат Ірина Геращенко у своєму Facebook розповіла, що письменниця-депутат від УДАРу Марія Матіос намагалася зупинити голосування "за себе і того хлопця" в ПРівських рядах. "Ії за руки схопив депутат від ПР Чертков, коли пані Матіос не давала голосувати чужою карткою. Пані Марію "по - доброму" попросив не лізти не в свою справу депутат від ПР Павлов", - розповіла вона.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок не виключає дострокових парламентських виборів у зв’язку з атмосферою у Верховній Раді. Про це він заявив на брифінгу у п’ятницю.

"В таких ситуаціях, яку ми сьогодні бачили, парламентська криза є неминучою, ми не виключаємо, що Україну можуть очікувати дострокові парламентські вибори", - сказав Тягнибок.

На запитання, чи є ця інформація його особистим припущенням, Тягнибок відповів: "Ми просто відчуваємо атмосферу і ми хочемо цього". "Ми не сумніваємося у тому, що в подібних умовах парламент працювати не може", - сказав він.

Тягнибок нагадав, що опозиційні фракції досягли певних успіхів у запровадженні процедури персонального голосування і збираються продовжити тиск на фракції більшості.

"Але якщо далі буде продовжуватися така діяльність більшості, зокрема, Партії регіонів і їхніх сателітів-комуністів, то сама ситуація може призвести до дострокових парламентських виборів", - додав він.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запевняє, що не давав вказівки молодим депутатам голосувати за своїх колег. 

Так він прокоментував сфотографовану смс-ку, в якій йшлося, що Єфремов каже, що потрібно голосувати за колег.

За його словами, він не знає про зміст смс-ки, яка нібито адресувалася Сергію Тігіпку.

Єфремов нагадав, що у четвер картка Тігіпка не голосувала.

"Навряд чи наш представник, отримавши таку вказівку від мене, не виконав би її", - заявив лідер фракції "регіоналів".

"Я не міг дати таку вказівку, оскільки вчора не мав змоги навіть нормально поговорити з депутатами, тому що впродовж усього дня був у Рибака. Я не писав ніяких смс-ок і усної вказівки ніхто не отримував", - заявив Єфремов.

За матеріалами "Українська правда"
www.pravda.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Боже, яка нікчема. І це народний депутат?!? Аж упрів, сараку, так вислужується. Усі сидять, а він горопаха аж з штанців вистрибує, щоб догодити хазяїну. Видно це все на що його талантів вистачає. Ганьба бесарабіянам, які його туди пропхали. Дивіться, оце все, що він для вас зробить. 

avatar

Буковинець

11 січня 2013 21:58

Які ці люди тупі, що купуються на таких Артьомів. і які наглі ці папаші, що пробивають до верховного органу своїх тупих синків. На жаль, там таких багато. Ці щенята нароблять ділов. Що ж це за країна, люди добрі, зграя бандитів править цілим народом. А він терпить і мовчить

avatar

Альоша

12 січня 2013 13:13