Арсеній Яценюк: 'З вчора треба зробити дуже-дуже великі висновки, незалежно від того, хто виграє'

Арсеній Яценюк: "З вчора треба зробити дуже-дуже великі висновки, незалежно від того, хто виграє"

21.04.2019, 16:08

Після обрання президента України, хто б ним не став, на ньому буде велика відповідальність за майбутнє країни.

Про це після голосування на виборчій дільниці заявив екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

- Виклики нікуди не поділися. Ті проблеми, які є в Україні, були вчора і будуть завтра. Тільки є одна велика різниця. З вчора треба зробити дуже-дуже великі висновки. І наслідком цих висновків повинні бути швидкі якісні дії для успіху країни, для успіху кожної людини, яка сьогодні прийшла на виборчу дільницю. Незалежно від того, хто виграє.

- Новий президент повинен знайти в собі сили звернутися і до тих виборців, які проголосували за його опонента, і в першу чергу довести, що посада глави української держави – це висока відповідальність, це переживання за долю країни і це конкретні дії по вирішенню проблем кожної окремо взятої людини.

- Ніхто не зійде з курсу України до Європейського Союзу, до НАТО, до нашої національної самоідентифікації. А ті, які пробували це зробити, тих сьогодні немає в Україні, і не буде, - написав Арсеній Яценюк на своїй сторінці у ФБ. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

А ти Сєня скільки вкрав грошей за час прем'єрства!? Ти думаєш це все з рук зійде!? Чи думаєш спригнув як кріль в корчі і з боку будеш великим Порадником!? Я так думаю рано чи пізно, треба буде вам всім відповісти за ненажерлеві пограбування!

avatar

123

22 квітня 2019 04:35