Арсеній Яценюк: 'Навіть перед виборчою дільницею я ще думав, за кого віддати голос' (ОНОВЛЕНО)

Арсеній Яценюк: "Навіть перед виборчою дільницею я ще думав, за кого віддати голос" (ОНОВЛЕНО)

31.03.2019, 19:37

Екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк проголосував на виборах Президента України.

- Навіть перед виборчою дільницею я ще думав, за кого віддати голос, - написав політик на своїй сторінці у ФБ. 

- Сподіваюся, що вибори пройдуть спокійно і демократично, що 37 з 39 визнають їх результати.

- Лише хтось один отримає посаду Президента України. Ця людина отримає неймовірну відповідальність за долю країни на наступних п’ять років.

- Це не гра. Це боротьба за країну. І це відповідальність новообраного глави держави за те, яким чином країна буде рухатися наступні п’ять років.

- Легітимність виборів – це легітимність держави, це репутація України. В ефірі Телеканал Україна Арсеній Яценюк звернувся до всіх членів виборчих комісій і всіх кандидатів. Ніч після виборів – це ніч підрахунку голосів. Будь-які спроби фальшування не дадуть ніяких голосів. Вони можуть тільки підірвати репутацію української держави.

- Завтра ми будемо очікувати на заяви міжнародних спостерігачів, вони плануються на обід. І ці заяви повинні сказати: Україна – демократична країна. А якщо так, то ми маємо шанс на вступ до Європейського Союзу і НАТО.

1


КОМЕНТАРІ (1)

шо цапе себе шукав там? Вимахали нас у хвіст і гриву,створили хаос в державі щоб легше було красти їм гроші. Нашу гривню убили навмисно. Ціни на все здійняли вгору і лиш війною прикриваються. "Тихо бидло у нас війна в країні "а самі під шумок крадуть аж страхи беруть. Такі діячі повинні повернути всі вкрадені гроші.

avatar

123

01 квітня 2019 06:05