Арсеній Яценюк надіслав урядову телеграму – співчуття близьким і рідним загиблих під час бойових дій чернівчан

Арсеній Яценюк надіслав урядову телеграму – співчуття близьким і рідним загиблих під час бойових дій чернівчан

20.06.2014, 01:25

Прем’єр-міністр Ураїни Арсеній Яценюк надіслав урядову телеграму – співчуття близьким і рідним загиблих під час бойових дій чернівчан – воїнів.

«Звістка про загибель десяти воїнів Чернівецького батальйону повітрянодесантних військ глибокою скорботою відізвалася в наших серцях. Схиляємо голови перед пам’яттю наших героїв. Обіцяємо стояти до перемоги за правду, за яку вони поклали своє життя. Пам’ять про воїнів завжди житиме серед нас. Хай упокоїть Господь їхні душі, хай пухом буде їм наша Буковинська земля», – йдеться у телеграмі Прем’єр-міністра України, нашого земляка Арсенія Яценюка.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Буде для Вас і суд божий і суд на землі.

avatar

Чернівчанин нашому земляку

20 червня 2014 09:22

Земляк, через тебе оця вся кров і біда, а ти співчуття висловлюешь?! Всі знають про наказ американців вигнати морьску базу росіян з Севастополя та покласти базу НАТО і через це ми втратили Крим.

Син американського віце-президента Джо Байдена - Роберт Хантер Байдена ввели в совет директорів газової компанії Україні Burisma Holdings, і саме в Словянську-Краматорську де є найбільші запаси в країні компанія має права на видобування  газу

avatar

Олег

23 червня 2014 13:02

Земляк, нормальна людина через посаду не продає інтереси держави але як вже бачимо,  ти - на жаль, не з тих нормальних...

На брехні  довго не протримаєшься. Кінець  буде таким, що ніхто не позаздрить.

avatar

Олег

23 червня 2014 13:08