«Антикорупційно-люстраційна комісія» «Майдану» обіцяє гучні викриття про збільшення хабарництва і поборів в силових структурах Чернівецької області

«Антикорупційно-люстраційна комісія» «Майдану» обіцяє гучні викриття про збільшення хабарництва і поборів в силових структурах Чернівецької області

26.11.2014, 17:53

Голова «Антикорупційно-люстраційної комісії» ЧОО «Майдан» В.Криворучко запрошує на зустріч журналістів та представників ЗМІ Буковини 27 листопада 2014 року об 11 год. за адресою Народний Дім, вул. Ломоносова,2. На   прес-конференції   буде надано інформацію про причини відсутності належної боротьби з корупцією в Чернівецькій області, лобіювання політичними провладними силами призначень корумпованих чиновників в силових структурах(МВС, прокуратура, СБУ)

 Серед висвітлюваних питань буде повідомлено  про проведену комісією люстрацію директорів Департаментів та начальників Управлінь Чернівецької ОДА. Про роботу зазначених чиновників на обійманих посадах за результатами відповідей на запити комісії про втілення посадовцями ідей Майдану після Революції Гідності.

Окремою темою для обговорення стане призначення начальником УМВС в Чернівецькій області В.Зінченка, збільшення хабарництва та поборів  в силових структурах  і набуття деякими місцевими очільниками міліції статусу «учасника АТО», як спосіб уникнути люстрації за Законом.

В ході прес-конференції можливе висвітлення інших важливих для громадськості питань, зокрема, про причини самодискредитування та самознищення ЧОО «Майдан».

 За додатковою інформацією звертатися  до секр. комісії Федоряк В.  

1


КОМЕНТАРІ (4)

він жеж склав повноваження , і його наче вигнали,  то він вже не голова

а ви шо пишете?

avatar

цікаво

26 листопада 2014 17:51

Його зняли неправомірно... На засіданні навіть не було членів комісії... Читайте вчорашню статтю.

avatar

Патріот

26 листопада 2014 18:33

так вони ж оголосили що вийшли комісіює повним складом із кулявлобного ЧОО  Майдан

 

 

 

avatar

патріоту

26 листопада 2014 19:28

Я теж чув.. Побачимо завтра, кому будуть хвіст придавлювати...)))

avatar

Патріот

26 листопада 2014 22:30