Ані Лорак відмовилася співати за Михайлішина

Ані Лорак відмовилася співати за Михайлішина

05.10.2012, 03:04

Наразі Олег Скрипка залишається єдиним українським виконавцем, який погодився взяти участь в агітаційних концертах у підтримку замісника мера. Іншими хедлайнерами концертів на День міста будуть західні “гості з минулого” – Ottawan, Boney M, Eruption та Кріс Норман.

Буковинка Ані Лорак (справжнє ім’я Кароліна Куєк), яка займає третє місце в українському рейтингу справжніх жінок, не планує заробляти на політичній агітації, зокрема і в рідному місті. Про це вона заявила в інтерв’ю Від і До. “Зараз я вирушила у свій Всеукраїнський тур “Обнимименя”, який охопить два десятка міст” – сказала співачка. Її двогодинний “живий” концерт у Літньому театрі Чернівців пройшов без згадок жодної політичної сили чи кандидата.

Як відомо, у Чернівцях з перервою у кілька днів проходять концерти іноземних виконавців на підтримку кандидата у народні депутати від Партії Регіонів по міському (№201) виборчому округу – замісника мера Віталія Михайлішина. Два таких концерти відбудуться на Соборній площі під час святкування Дня міста: 7 жовтня виступлять виконавці, які нині співають під відомими у 80-х назвами Ottawan, Boney M та Eruption, а 6 жовтня – Кріс Норман та Олег Скрипка.

Останній – наразі єдиний український виконавець, який погодився взяти участь в агітаційних концертах у підтримку замісника мера. Джерела “Ч” свідчать, що домовитися з ним вдалося лише завдяки зусиллям колишнього прес-аташе гурту “ВВ” Ігоря Кравціва, котрий нині працює в команді Віталія Михайлішина.

Місто Ч

1