Андрій Іванович Садовий, мер Львова, з лопатою. А Михайлішину, слабо?!?

Андрій Іванович Садовий, мер Львова, з лопатою. А Михайлішину, слабо?!?

23.03.2013, 19:35

Чернівці накрило снігом. Із приходом морозу в ніч проти 23 березня дороги покрилися ожеледицею. Якщо в центрі міста машини розбили лід на дорогах, то на інших міських автошляхах суцільне "скло". Як передає кореспондент molbuk.ua, ще ввечері 22 березня деякі маршрутні автобуси доводилося штовхати пасажирам. Попри те, що комунальні служби запевняли про готовність до погіршення погодних умов, машин комунальників не видно. Дороги ніхто не посипає, - повідомляє molbuk.ua.

Уряд радить українцям брати лопати і йти відкидати сніг. Кабінет міністрів України просить українців поставитися з розумінням і долучитися до очистки вулиць від снігу. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

- Уряд закликає всіх в такій складній ситуації проявити організованість, витримку, взаємодопомогу, людськість, по можливості долучатися до ліквідації наслідків негоди, допомагати один одному у складних ситуаціях, - йдеться в повідомленні.

У Кабміні також повідомляють, що прем'єр-міністр України Микола Азаров особисто тримає ситуацію на контролі, постійно стежить за роботою оперативного штабу під керівництвом віце-прем'єра Олександра Вілкула.

У повідомленні також зазначається, що Азаров доручив надавати невідкладну медичну допомогу всім, хто цього потребує, а також забезпечити постачання харчів. Зокрема, організувати підвезення хліба.

Якщо серйозно, то такі акції мене дуже тішать. Звичайно, багато злостивців скаже, що це піар і показуха, але мені це подобається :) Це набагато краще, ніж просто плескати язиком про боротьбу з корупцією і любов до України.

1