Анатолій Гриценко підтримав Михайла Яринича і закликав чернівчан голосувати за нього до Парламенту

Анатолій Гриценко підтримав Михайла Яринича і закликав чернівчан голосувати за нього до Парламенту

09.07.2019, 20:21

Політична партія «Громадянська позиція» підтримує кандидата в депутати Верховної Ради від 201 виборчого округу (м.Чернівці) Михайла Яринича. Інформація із відповідним дописом з`явилася на офіційному сайті «Громадянської позиції».

«Михайло Яринич – патріот України, активна людина, він гідно представлятиме інтереси чернівчан у новому парламенті», – зазначив лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко.

Раніше повідомлялося про те, що політичні партії «Громадянська позиція»,«Народний контроль» та ряд інших політичних сил об*єдналися заради спільної перемоги у боротьбі за Парламентську більшість. Нагадаємо, позачергові вибори до Верховної Ради України, згідно наказу Президента відбудуться 21 липня поточного року.

 https://gp.org.ua/mas-media/novyny/hromadianska-pozytsiia-pidtrymuie-mykhaila-yarynycha-u-201-vyborchomu-okruzi

- Заручився підтримкою лідера "Європейської партії України" та 4-тим номером у списку "Громадянської позиції" Миколи Катеринчука, - додав Михайло Яринич 10 липня 2019 р. - Обговорили напрямки подальшої співпраці, основні проблемні питання Чернівців та механізми їх вирішення. Дякую щиро за довіру! Переконаний, що в наступному Парламенті тільки разом ми зробимо більше!

1