Американка п’ять днів навчатиме двісті юних буковинців грати на різних музичних інструментах та співати в хорі для витупу на великій сцені  з симфонічним оркестром

Американка п’ять днів навчатиме двісті юних буковинців грати на різних музичних інструментах та співати в хорі для витупу на великій сцені з симфонічним оркестром

29.08.2019, 11:53

Вперше у нашому місті з 28 жовтня по 2 листопада проходитиме благодійний  проект  Music Camp International «Музика Єднання», для дітей з національних громад , а також дітей: сиріт, інвалідів, багатодітних сімей, учасників АТО , переселенців , інших не захищених верст населення та усіх бажаючих міста.

Організація ГО“ МР Еко-Культура ” є офіційним співорганізатором проведення проекту.

 Запрошуємо на презентацію проекту та прес- конференції у приміщені ОДА  29 серпня о 15 00  Каб.418 за участі виконавчого директора міжнародного фонду «Music Camp International» Бельярської Дарини і координатора проектів в Україні Стецюк Катерини, а також партнерів проекту в Чернівецькому регіоні , представників освіти , влади, ЗМІ , ГО.

 Місія музичного табору:

Розвинути філантропію у локальних громадах через між секторальну співпрацю: поєднання зусилля місцевої влади, громади, ЗМІ та бізнесу. Розвинути в дитині здатність позитивного та швидкого навчання, відповідальність та лідерські навички, толерантність да дисципліну.

 Що буде відбуватись

Музичний табір для дітей та підлітків 11–16 років з нашого міста і району.

Протягом п’яти днів 200 дітей будуть навчатись грати на різних музичних інструментах та співати в хорі під керівництвом посла миру в Україні Констанції Фортунато (США) та групи українських викладачів.

Останнього дня (6-й день табору) учасники виступлять на великій сцені у гала концерті з симфонічним оркестром.

 Координатор проекту в Чернівцях :

 Ольга Бауер

 0505368020

ekokulturacv(СОБАЧКА)gmail,com

1