Алкоголю на пів мільйона гривень: у Чернівцях накрили підпільну гуральню

Алкоголю на пів мільйона гривень: у Чернівцях накрили підпільну гуральню

29.03.2021, 14:35

Податкові міліціонери викрили у Чернівцях підпільний «цех» з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Повідомляється, що порушники використовували спеціальне обладнання для масового виробництва таких товарів, які в подальшому мали продаватися на території області, пише ІнформАгентство АСС.

«У тому числі безакцизний алкоголь пропонували оптом та вроздріб за ціною значно нижчою від ринкової, через мережу Інтернет. Нелегальне виробництво мешканець області розмістив в одному з приміщень гаражного кооперативу міста» – розповів заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області полковник податкової міліції Сергій Грамчук.

Під час обшуку з незаконного обігу вилучили 1670 пляшок фальсифікованої горілки відомих брендів з підробленими марками акцизного податку України; близько 500 літрів прозорої рідини із різким запахом спирту, засоби для виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчані виробів.

Орієнтовна вартість вилученого складає понад 500 тисяч гривень.

 За фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільного цеху до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч.2 ст. 204 КК України. 

Алкоголю на пів мільйона гривень: у Чернівцях виявили підпільний цех

1