Активісти Чернівецького Майдану просять Порошенка 'люструвати' керівника обласної міліції Зінченка

Активісти Чернівецького Майдану просять Порошенка "люструвати" керівника обласної міліції Зінченка

04.01.2015, 00:19

У Чернівцях активісти Майдану звернулися до головних посадовців держави з вимогою люстрації начальника УМВС в Чернівецькій області Валерія Зінченка.

Про це йдеться у відповідному листі до президента Петра Порошенка, прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, міністра МВС Арсена Авакова та генпрокурора Віталія Яреми з понад 10-ма підписами представників місцевих громадських організацій. 

Нагадаємо, раніше начальник управління МВС України Валерій Зінченко відповів на питання журналіста Забродського про те, чи збирається він особисто пройти люстрацію. 

-  Люстрація нашого управління, згідно з графіком затвердженим міністерством, запланована на березень - травень наступного року, - сказав головний міліціонер Буковини. - Я обов'язково напишу відповідну заяву, щоб пройти люстрацію. Рішення прийме люстраційна комісія.

1


КОМЕНТАРІ (3)

А чого та ОДНА комісія так порозтягувалася)))) мож було , ОТ ІМЕНІ комісії..... А вони чули про то шо черноуцка область попала в лЯстрацію на весну ))) чи для (видалено адміном)  Терновецького ПІАР понад уйсьйо ?)))))

avatar

Місько

03 січня 2015 22:58

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ ! ЗВЕРТАЙТЕ УВАГУ НЕ ТЕ ,ХТО ПІДПИСУВАВ,А НА ТЕ ЩО ТВОРИТЬСЯ СЬОГОДНІ В УМВС ОБЛАСТІ. САМІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАГНАНІ В КУТ СВОЇМ КЕРІВНИЦТВОМ, ЩОДО ЗБОРУ ДАНИНИ,ЯКІ ЗБИРАЮТЬ ЗА ДОРУЧЕННЯМ САМОЇ ПЕРШОЇ ОСОБИВ УМВС ОБЛАСТІ. Я ДУМАЮ.ЩО В ДОДАТКАХ РОЗМІЩЕНА БІЛЬШ ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ДІЯЛЬНОСТІ ОЧІЛЬНИКА УМВС. АЛЕ ЦЕ ПИТАННЯ ДО ОБ]ЄКТИВНОГО ТА НЕУПЕРЕДЖЕНОГО РОЗСЛІДУВАННЯ ВСІЄЇ СПРАВИ ВИЩИМИ СТРУКТУРАМИ В ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНАХ. СЬОГОДНІ ВСІ В СТУРКТУРІ ПОСТАВЛЕНІ В УМОВИ АБО ДАНИНА ,АБО ГЕТЬ. НОРМАЛЬНІ ОФІЦЕРИ ,В КОГО Є ВИСЛУГА ЗВІЛЬНЯЮТЬСЯ ,РЕШТА ЗМУШЕНІТЯГНУТИ ЛЯМКУ. ЗАМІСТЬ БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ,ПРО ЩО ЗАЯВЛЯЄ ПРЕЗИДЕНТ ТА ПРИМ'ЄР-ВСЕ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЩЕ З БІЛЬШИМ АПЕТИТОМ( ТОРГІВЛЯ ПОСАДАМИ,ТОЩО).ТАК ЩО БУКВАЛЬНО СКОРО ВІДБУДЕТЬСЯ МАБУТЬ БАКОВА ЛЮСТРАЦІЯ.ЯКЩО ВЛАДА НЕ ВІДРЕАГУЄ ВІДПОВІДНИМ ЧИНОМ.

ГРОМАДА ОЧІКУЄ ПРФЕСІОНАЛІВ СВОЄЇ СПРАВИ ,А НЕ ПОЛІТИЧНО ЗАЛЕЖНИХ ,ЖАДІБНИХ ДО ГРОШЕЙ КЕРІВНИКІВ СИЛОВИХ СТРУКТУР.  

СЛАВА УКРАЇНІ!

avatar

ПАТРІОТ

04 січня 2015 13:51

то ви з того і починайте (видалено адміном) "патрійоти" що хочете ДАНИНУ СОБІ ЗБИРАТИ))))))))))))))

ВИ ВЖЕ ЗМІНИЛИ (видалено адміном) ОДНИХ ОЛІГАРХІВ НА (видалено адміном) ІНШИХ ОЛІГАРХІВ, "патріотні-революційонери" (видалено адміном)! йдіть на(видалено адміном)!

avatar

ряженому "патріоту"

04 січня 2015 21:34