Активісти буковинської «Батьківщини молодої» пройшли курс «Школи європейського політика»

Активісти буковинської «Батьківщини молодої» пройшли курс «Школи європейського політика»

25.04.2017, 12:45

Голова Чернівецького обласного осередку молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» Еріка Русінко та активістка Яна Статна пройшли навчання у VIІ «Школі європейського політика». Як повідомляє прес-служба обласної «Батьківщини», Школу в Україні проводять за підтримки представництва Фонду Конрада Аденауера.

Такі навчальні програми покликані формувати покоління освічених, інтелектуальних лідерів, орієнтованих на європейськіцінності. «Школа європейського політика» – це можливість здобути нові знання і навички, спілкування з експертами в різних галузях, це старт для особистісного і професійного розвитку, – каже Еріка Русінко. – Я уже вдруге беру участь у подібному навчанні – щоразу з іншою програмою. Це і база для побудови своєї політичної кар’єри, і просто основа для формування активної і свідомої громадянської позиції».

«Школу європейського політика» традиційно організовує «Батьківщина молода», тож цьогоріч її відкривали голова цієї організації Сергій Митрофанський разом з керівником служби Голови партії ВО «Батьківщина» Михайлом Лівінським та координаторкою проектів представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Анною Портновою. А серед лекторів Школи були депутат Закарпатської облради Андрій Шекета, керівник прес-служби ВО «Батьківщина» Антон Подлуцький та голова Київської міської організації ГО «Батьківщина Молода» Олексій Захарченко, а також – тренер з публічних комунікацій Іван Омелян, куратор «Київської школи політтехнологій» Наталія Федоришин.

1