Актриса чернівецького театру зіграла кращу жіночу роль на ХІV-му Міжнародному театральному фестивалі жіночої творчості

Актриса чернівецького театру зіграла кращу жіночу роль на ХІV-му Міжнародному театральному фестивалі жіночої творчості

07.11.2018, 08:05

Виставу «...ВІР АБО НЕ ВІР», за твором М.Матіос Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. О.Кобилянської відзначено на театральному фестивалі у Ніжині  (27 жовтня - 6 листопада 2018 р.).

Про це повідомив режисер постановки Дмитро Леончик

- Повернулися з Ніжину, з ХІV-го Міжнародного театрального фестивалю жіночої творчості з ПЕРЕМОГОЮ!!!! Дякую кожному, хто працював над виставою і всім тим, хто вболівав за нас!!! Вітаю наш коллектив, а особливо нашу дорогу ТАМАРОЧКУ ДМИТРІВНУ!!!!!)))) - розповів режисер вистави Дмитро Леончик. - Перемогу отримали у НОМІНАЦІЇ: «За КРАЩУ ЖІНОЧУ РОЛЬ НА ФЕСТИЛІ» З ВРУЧЕННЯМ «ПРЕМІЇ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІМЕНІ МАРІЇ ЗАНЬКОВЕЦЬКОЇ» - нагороджується народна артистка України Тамара Артеменко-Кільчицька за виконання ролі Юстини у виставі «...ВІР АБО НЕ ВІР», за твором М.Матіос, колективу Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. О.Кобилянської. Реж. Дмитро Леончик. (Джерело: http://www.nezhin-dram.in.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=549&Itemid=41).

   Колеги Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. О.Кобилянської  приітали народну артистку України Тамару Артеменко-Кільчицьку із перемогою у номінації. 

1