Агітаційним матеріалам Василя Філіпчука оголосили війну

Агітаційним матеріалам Василя Філіпчука оголосили війну

23.10.2014, 12:48

З Вижниччини і Кіцманщини сьогодні надійшло повідомлення про чергове псування агітаційних матеріалів Василя Філіпчука - кандидата в народні депутати України в одномандатному мажоритарному виборчому округу № 202. 

Вночі, 23 жовтня, невідомі викрали рекламний банер кандидата в депутати з білборду. Хуліганський вчинок  й крадіжку скоєно біля в'їзду до м. Вижниця. Рекламна площа належить добре відомому на Вижниччині та в області підприємцю Михайлові Чорнею, який підтримує на дострокових виборах Василя Філіпчука. 

Тієї ж ночі на Кіцманщині представники виборчого штабу Василя Філіпчука зафіксували псування його агітаційних матеріалів.

З машини, номер якої вдалося зафіксувати, виходили молодики і цілеспрямовано нищили агітаційну продукцію кандидата, наклеюючи замість неї агітацію "Батьківщини". За словами очевидців, зривали плакати тільки одного Василя Філіпчука. Натомість плакати решти кандидатів, які висіли поруч, не чіпали. 

Юристи Василя Філіпчука підготували заяву в міліцію з вимогою розслідувати  згадані факти. 

Сам кандидат вважає, що за кілька днів до завершення виборчої кампанії у деяких його опонетів просто здають нерви, тому вони вдаються до нецивілізованих і незаконних методів її ведення. 

"Ми вже повідомляли спостерігачів ГО ОПОРА про відомі нам факти псування наочної агітації, а також про ознаки підкупу виборців одним з кандидатів у депутати, - розповів  кандидат в народні депутати в одномандатному мажоритарному виборчому округу № 202 Василь Філіпчук. - Наразі ці факти перевіряються. 

На жаль, маємо підстави очікувати ще гіршого безпосередньо в день голосування. Аналіз складу окружних та дільничних виборчих комісій в окрузі дає підстави говорити про те, що більшість комісій сформовані за технологією 2012 року на користь одного з провладних кандидатів. А це, в свою чергу, може викликати у декого спокусу підкоригувати волевиявлення виборців під час підрахунку голосів.  А також зашкодити опонентам. Запевняю, що наша команда вживає всіх  законних заходів для захисту реальних результатів голосування.  Включно  зі зверненням до міжнародних організацій. Тому не раджу будь-кому спокушати долю. Можливим фальсифікаціям буде протиставлено закон.  

Кандидатам залишилося лише два дні для передвиборчої агітації. Я закликаю усіх учасників перегонів завершити  їх з високо піднятою головою та не використовувати брудні технології і не вдаватися до псування агітації. На виборах конкурують особистості і ідеї. Будьмо гідними громадян, яких збираємося представляти в парламенті". 

 Нагадаємо, що це вже не перші випадки псування білбордів кандидата  в народні депутати в одномандатному мажоритарному округу № 202 Василя Філіпчука. Раніше білборди вже заляпували фарбою на Сторожинеччині й Кіцманщині (див. фото). 
1


КОМЕНТАРІ (2)

Нехай цей чесний парашютист - євроінтегратор розповість виборцям за рахунок чиїх коштів обвішав білборди агітматеріалом ті піариться на центральних каналах тб, розцінки зараз вже не секрет. 

avatar

Tatyana

23 жовтня 2014 10:24

від його білмордів і реклами всюди людей вже вивертає, тому хай не очікує позитивного результату

avatar

Уляна

23 жовтня 2014 23:25