«Або Артем Семенюк так  професійно вводить наш  справедливий  суд в оману, або суд навмисно не бачить очевидного», - Богдан Баласинович

«Або Артем Семенюк так професійно вводить наш справедливий суд в оману, або суд навмисно не бачить очевидного», - Богдан Баласинович

29.09.2012, 21:31

Богдан Баласинович : Жоден суд не може перенести захід сонця

 «Жоден суд не може перенести захід сонця чи телепортувати машину з одного місця в інше. Навіть, якщо цього дуже хоче Партія регіонів», - так прокоментував рішення  Чернівецького  окружного адміністративного суду, який не визнав протиправними дії кандидата в народні депутати від Партії регіонів Артема Семенюка щодо розміщення політичної реклами із використанням безкоштовної праці пожежників  кандидат-«ударівець» Богдан Баласинович. «Або Артем Семенюк так  професійно вводить наш  справедливий  суд в оману, або суд навмисно не бачить очевидного», - зазначив Богдан.

Нагадаємо, що 16 вересня ц.р. було задокументовано на відео  факт, як пожежна машина у Сокирянах у темноті розклеює політичну рекламу кандидата в народні депутати від Партії регіонів Артема Семенюка. Ці протиправні дії  представника провладної партії Богдан Баласинович оскаржив у суді.

У суді представники кандидата –регіонала, стверджували, що Артем Семенюк 14 вересня уклав угоду із сокирянським ТОВ«Агентство інформації та новин» на проведення рекламної кампанії на спеціальних конструкціях та додаткову угоду до цього договору про використання в рекламних цілях білборда, що розташований  у Сокирянах на  вул.Кобилянської,43. У свою чергу, ТОВ «Агенство інформації та новин» уклало договір з  державною пожежною частиною № 8 ТУ МНС України в Чернівецькій області на надання транспортних послуг з  перевезення вантажів спеціальним автомобільним транспортом.  І нібито пожежники не розміщували політичну рекламу, а лише перевозили вантаж, про що навіть є дорожній лист.

Однак, як з’ясувалося, ТОВ «Агенство інформації та новин» належить лише один білборд, хоча на відео чітко видно, що реклама Артема Семенюка розташована на двох бігбордах. Представник сокирянського агентства Ростислав Бузило не  зміг вказати, де  саме розташований цей  білборд та надати підтвердження належності білборду з відео  його підприємству.

На відео добре видно, що машина пожежників не лише перевозить вантаж, а й здійснює розміщення політичної реклами, що не передбачено договором.  Але найбільш цікаво те, що машина, яка за наданим суду дорожнім листом нібито перевозила політичну  рекламу Артема Семенюка, фізично не могла бути присутньою у цьому місці.  Як засвідчив водій автомобіля, на який виписано дорожній лист, О Скрипник, він у неділю,16 вересня,  тобто у свій вихідний день, без табелювання робочого часу та без оплати праці, виїхав на належному ДПРЧ-8 автомобілі з гаражу о 17 год. 30 хв. до Сокирянської районної лікарні, де  півтори години завантажувався вантажем замовника Ростислава Бузила, а саме – сміттям!!! За словами водія, він із завантаженим по борти сміттям направився на сміттєзвалище, де  розвантажувався до 20 години, а о 20 год. 15 хв.  машина

повернулася в гараж ДПРЧ-8. За таких обставин автомобіль під керуванням  цього водія  в дійсності не брав участі в наклеюванні політичної реклами кандидата в народні депутати Артема Семенюка. Отже в незаконних діях з розміщення політичної реклами брали участь інші працівники та інший автомобіль державної  пожежно-рятувальної частини 8 ТУ МНС України в Чернівецькій області без оплати за ці послуги.

Це також підтверджується невідповідністю часу виконання послуги з перевезення вантажу автомобілем під керуванням Скрипника О.А. реальному часу вчинення порушення законодавства про вибори народних депутатів. Як вбачається з фото таблиць, наклеювання агітаційного білборду відбувалося силами особового складу та технікою пожежної частини 16 вересня в темну пору доби. Згідно з актом, правопорушення зафіксовано о 20 год. 50 хв., що також підтверджено поясненнями третьої особи. При цьому за астрономічними даними, які є науковими та загальнодоступними,  захід сонця 16.09.2012 року в часовому поясі розташування міста Сокиряни, розпочався о 19:26 і тривав до 19:58, коли закінчилися сутінки. Отже фотофіксація правопорушення могла відбуватися виключно після 20 години, оскільки здійснювалася в темну пору доби, в той час, як впродовж  зазначеного проміжку часу автомобіль під керуванням О. Скрипника вже завершував розвантажуватися на сміттєзвалищі і в 20:15 заїхав у гараж. Також Скрипник О.А. не підтвердив участь ввіреного йому автомобіля у здійсненні наклеювання агітаційного матеріалу на білборд.  Отже  дорожній лист № 806 від 16.09.2012 року,який Артем Семенюк  надав суду, не  може слугувати доказом і є спробою ввести суд в оману.

« За сьогоднішньої ситуації в державі усвідомлюю  безперспективність оскарження  таких порушень виборчого законодавства у суді, де відмовляються  брати до уваги очевидні речі. Подаючи позов, хотів лише привернути увагу громадськості до того, що представники провладної партії не вміють тримати  удар. Їх намагання обманути суди і громадськість є свідченням їх заляканості і жалюгідності. Вони вчепилися у владу, як реп’ях у кожуха і пхають туди своїх синів, братів, сватів та кумів. Вони не вміють ні гідно перемагати, ні достойно програвати. Така поведінка може викликати лише співчуття. Перефразовуючи древніх, про політично померлих краще забути. Час підлої влади завершується. Не допоможуть їм ні суд, ні Бог, ні Герой. Бог, люди і правда – з нами!», - заявив Богдан Баласинович.

Прес-служба кандидата в народні депутати від партії «УДАР» Віталія Кличка у 204 виборчому округу Богдана Баласиновича  

1


КОМЕНТАРІ (5)

Нездара Бла-бла-синович, бездарна і його прес-служба. Чорней, не знімай справедливих коментів.  Я розумію, що гроші не пахнуть. Ти маєш знати - вони смердять.

avatar

Нестор Шуфля

29 вересня 2012 16:41

Та вони там в УДАРІ удавляться, а гроші нікому не дадуть. Самі все тирять. Ви що забули, як Ванзурняк сказав на початку кампанії, що будуть економити? Вони ж усі на авторитеті свого битого в голову лідера в параламент пруть. Нафіг їм тратитись

avatar

НеВанзуряк

29 вересня 2012 20:33

ШУфля!ВАлер.МИхал.! ЛЕчите нервы!
avatar

Махно

29 вересня 2012 21:57

Шуфля - це Унгурян. Це вже перевірено! Пане Унгурян, якщо все так чесно і прозоро, а ви такий талановитий, то чого ви тут з штанів цілий день вискакуєте і всі обливаєте брудом?
avatar

Шуфля - це Унгурян

30 вересня 2012 00:24

Боже, в кого це така істерика? ))))))))))))))))))00

avatar

Отакої

30 вересня 2012 13:44