А МОЖЕ ФИЩУК? Є ЩЕ КІЛЬКА ХВИЛИН НА РОЗДУМИ. БУКОВИНСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ ОБИРАЄ ГОЛОВУ(Доповнено)

А МОЖЕ ФИЩУК? Є ЩЕ КІЛЬКА ХВИЛИН НА РОЗДУМИ. БУКОВИНСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ ОБИРАЄ ГОЛОВУ(Доповнено)

16.03.2012, 14:23

На сесії Чернівецької обласної ради  у бюлетені для голосування внесені два кандидати на  посаду голови обласної ради: представник від об’єднаної опозиції, депутат від « Фронту змін» Олександра Фищук (колишній голова податкової адміністрації),  і представник партії регіонів – Михайло Гайнічеру, який нині обіймає посаду заступника голови облдержадміністрації.

Родзинка цих буковинських виборів в тому, що голова фракції ПР Галиць називає переможця ще до сесії. Скільки ще це триватиме? Ось у чому питання, як сказав би Гамлет. А може все ж таки за Фищука? Хлопці, подумайте. Веселіше буде.

Післямова. Вже подумали. За Гайнічеру проголосували - 62, за Фищука - 34. Чого чекати від нового голови?  Наступного тижня чимало коментаторів говоритимуть саме про це. Але відповідь дуже проста. Від нього не варто чекати радикальних змін. Заради цього і обрали.

Нагадаємо, що до складу депутатів Чернівецької обласної ради входять (згідно інформації з офіційного сайту облради) 22 представники "Фронту змін", 9 - нашоукраїнців, 14- ВО "Батьківщина", 4 - свободівців, 50 - регіоналів, 5 -позафракційних.